Tulostin ihan SM järkän ja Ripa sai treenata samoissa seteissä kuin SMissä mennään ja tauot häkissä välillä (Tempo teki väleissä). Piti tehdä kokonaisuuksia, mutta väkisten meni osa jankkaamiseksi:

-Paikallaolo ja kaukot:

PO ok, tais mennä lonkalle jossain kohti ja auton takaa näin et haisteli ihan vähän jossain välissä. Mutta näillä mennää. Pyörähdin kehän reunalla (ei palkkaa) ja kaukot perään. Yks lisäkäsky m-s, muuten seilas vähän ja vinkui, mutta teki yhdellä lisäkäskyllä kaikki ja oli ihan mukana. Tästä maksalaatikkoa haukku rasiasta.

------------

-Hyppynouto/ seuruu/ luoksetulo:

Hyppynouto muuten ok, mutta tuli takaisin hypyn ohi??? Uusinnalla ok, tais jopa nostaa laukkaa paluuseen! Seuruu ok (ei edes vinkunut pahasti vaikka oli tomera), mun pitäis päättää onko seuraa "seuraa" (niin kuin ennen) vai "sivulle" joka tuntuis ehkä toimivan nyt paremmin? Luoksetulo menikin sitten väännöksi; jos pysähtyy ei pysy ja välillä ei edes pysähdy. Kun pysähtyi niin varasti viimeistään Eevan käskyyn tai lähti ihan omia aikojaan. Otettiin sitten uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, että onnistui viimein. Plääh...

--------------

-Ruutu, istuminen, metalli ja tunnari

Ruutuun meni ok (kuppi); bongasi hyvin ja meni hyvin aika lähelle, jossa sitten selvästi etsi kuppia silmillä. Toiseksi ajattelin "nakata" läheltä ruutuun ja jatkaa lopun- huuhaili haistellen ja etsi kuppia. Murr!! Pieni ojennus ja sitten meni ok ja loppu ok (kutsuin vasta toisella "käsky").

Istuminen ok (aika painokkaasti nyökkäsin päällä ja askelsin)

Metalli; ei kiirettä takas, muuten ok

Tunnari; unohti tai pelleili missä kapulat oli ja vähän haisteli pitkän kaavan mukaan. Löysi kuitenkin oman ja otti sitten reippaasti kun en auttanut millään tavalla ja alkumatkan palautti jopa laukassa! Sivulle tullessa pelleili ja "oho" kapula putos maahan. Odotin vaan hiljaa ja poimi suuhun. Setin lopuksi sai maksalaatikkoa :)

----------------

Joo osan tekee ok ja näin pätkissä tuntuis sopivan, mutta millähän tuo ruutu ja luoksetulo saadaan kasaan ennen lauantaita...