Viimein sain aikaiseksi raahata luuni Pieksämäelle kilpailevien treeneihin, paikalla Satsu, Reetta ja Hertta. Sikakivaa ja Blondi teki hienosti, kiitos kaikille, että saatiin olla mukana! Meistä tuli nyt samalla sitten PPKY:n jäseniä, että eiköhän me jatkossakin siellä joskus treenailla :) Oli oikein videokamera mukana, video netissä http://twigle.kuvat.fi/kuvat/Toko/Pieks%E4m%E4ki.mpg

Ensin tehtiin molemmat paikalla olot ryhmässä; Risty, Jaska ja flatti.:

Kehään meno kisamaisesti, Blondi tervehti Satsun oikein iloisesti ja sitten liehuttiin omalle paikalle vasempaan reunaan. Jaska vieressä. B piti pientä piippaamista, kiva kun vire nousee heti halliin tullessa, mutta jos sen sammutus napin ääneen löytäisi jostain? Istui rauhassa, ei kaiketi haistellut (kukaan ei huomauttanut), oltiin Reetan kanssa piilossa ja kävin välillä kehumassa kun oli hiljaa. Alku vikinän jälkeen oli osan ihan hiljaakin. Maahan vuorotellen käskytettynä(ok), taas piippasi jätössä, ei auttanut kiellot, piiloon menon jälkeen hiljeni jossain vaiheessa. Kävin taas välillä kehumassa näkyvillä, loppu ok.

--------------------------------------

Yksilö treenin teemana kokonaisuudet, tehtiin kokonaisia liikkeitä (/osia), palkkasin väleissä (positiivista huomata kuinka hyvin B vastaa kehuihin!), Satsu käskytti:

SEURAAMINEN: Alussa ääntä taas, odoteltiin hetiki, että hiljenis, seuraa käskystä hiljaa. Seuraaminen itsessään tuntui kivalta, niin tiivis, että tiesin kokoajan Bn olevan mukana, mutta ei vaikeuttanut kävelyä. Käännökset ei musta kuplinut, tempon vaihdokset hyvät! Tsemppasin omaa kävelyä ja koitin olla rento ja valmistella käännökset/ pysähdykset ja tuntui, että kävelin tooosi hitaasti, mutta ei se siltä näytä... :) Blondi kerkes hyvin mukana ja oli tosi tomera! Askeleissa tuli taas ääntä (vinkumista), tälle täytyy keksiä jotain.

LIIKKEESTÄ ISTUMINEN: Kiva nähdä tääkin videolta! Mun kävely näytti luonnolliselta, vaikka annan jalka-avun ja B istui hienosti! Vähän liikutti tassua jossain vaiheessa ja näyttää haukottelevan/ lipovan (vähän epävarma?), mutta ei vaikuttane meidän uralla. Hyvä Blondi!

LUOKSETULO: Maahan ok (osaa nopeamminkin, mutta meni ihan ok), jätössä oli tosi tarkkana! Ei mitään vilkuiluja tai haisteluja yms. sijaisjuttuja mitä on joskus ollut! Lähti lujaa, stoppi hyvä, tuli välin reippaasti, maahan vähän liukui, mutta tähän osaamiseen hyvin (aika voimakas suul käsky ja taisin nykäistä kropalla). Viimeinen osuus osin laukassa ja pa tais olla suht ok. Tääkin alkaa valmistua!

RUUTU: Usutin vähän, katseli luoksetulon lähtöä (mikä klassinen juttu tää oikein on?). Lähti reippaasti ja kaarsi kohti lt lähtöpaikkaa, mutta korjasi hyvin ruutuun ja stoppas käskyllä. Satsu heitti lihapullan :)

HYPPYNOUTO: Varasti Satsun käskyyn, paluu ravilla, luovutuksen jälkeen nousi ylös heti. muuten ok, siis hyppäsi ja haki :)

METALLI: Tätä ei oo tehty paljoa muuta kun sisällä kotona/ kaupalla ja se näkyy. Meni pelleilyksi: laukalla kohti kapulaa, bongas matkalta jonkun hajun, lähti huuhailemaan, kapulalle ja ääntä/ arpomista ottaa vai ei, kääntyi mua kohti, annoin uuden käskyn ja pienen älinän ja arpomisen kanssa poimi ja ravilla paluu. Nousi heti luovutuksen jälkeen.

TUNNARI: Vieraat keossa, oma vähän erillään. Meni laukassa, haistoi omaa ja haistoi kasaa, pieni miettiminen ja otti oman. paluu osin laukassa, pureskeli ja pudotti kun olin ottamassa. Mutta selviytyi tästä!!! Jee!

KAUKOT: Nämä mrni ihan plörinäksi. Valmistelin huonosti (valmisteleva käsky?), jäätyi jotenkin maahan. Videolta näkyy kun peppu/ toinen takajalka nykii, mutta ei vaan nouse! m-i oli eka asento ja toinen i-s, autoin molemmat viimein lähempää. Sitten muutama erillinen ja ok. Mikähän tässä tuli? Harjoitellaan lisää...

-------------------

Setin jälkeen otettiin vielä ruutu alustalle (vein ja näytin): hyvin! Loppu erikseen: eli maasta seuraamaan/ok. Metallin nosto (jätetyn nouto), pelleili taas, kävi hyppäämässä hypyn ja tuusaili omiaan ennen kuin haki.

HARJOITTELE:

-Viiveitä liikkeiden alkuun, loppuun ja välille: ei saa olla niin hätäinen!

-Alkuja ja loppuja: maahanmenoja, kapulan luovutuksia

-Tunnariin kääntyminen

-Metallia nostoja+pa, niin kuin syksyllä otettiin puulla

-Ketjuta kokonaisia liikkeitä satunnaisesti (kestävyyttä) ja vuorotellen eri treenikerroilla, vahvista osia toisilla kerroilla

-HILJAA! Ei saa aloittaa jos Blondi piippaa tai haukkuu, ÄLÄ hurluuta haukkumaan treeneissä esim. juoksemalla suorituspaikkojen välejä.

------------------------

Ei voi muuta kun hämmästellä ja olla ylpeä meidän edistyksestä ja jälleen kerran kiittää ja kumartaa sitkeää valmentaja-Satsua!