Aamulla omalla pihalla, kaikkea vähän.

*Ruutua

B maassa ja rakensin ruudun, lähetys kaukaa ja meni hirmuisien "myyrätappo" loikkien ja rähinän kanssa pompulla alustalle-> lelu. Uus ilman alustaa ja lelu lensi seissiin. Vähän muuta välillä ja sitten namilla pari ilman alustaa, kerran jäi pyörimään ruudun eteen, tostossa kävin näyttämässä ensin paikkaa ja alkoihan se löytyä.

*Liik ist

Jalka-avulla 2kertaa ja hyvin!

*Noutoa

2x pito, 1x kutsu (tuli kevyessä laukassa), 1x matkalta poimiminen ja pa, tuli ravissa mutta poimi vauhdista ja ei pureskellut musta kauheesti. Jatkuispa tää näin!

*LT

Seisomaan ja maahan pari, maahan tulee aika lähelle tai sit alan pysäyttämään liian lähellä. Seis tuntuu nyt hyvältä kun anna km+suul käskyt molemmat. Heitin lihapullaa palkaksi.

*Kaukot

Jätin makaamaan niin, että Konsta leikki seläntakana, musta keskittyi nyt paremmin kuin ennen, ei vilkuillut taakseen ollenkaan. Ja kaikki siirrot onnistui ekalla. m-s pomppaa joteinkin vähän vinoon (vaikka ei olla juurikaan nyt takapalkkaa käytetty) ja s-m meni sivullepäin myös?

--------------

Illalla alettiin tutustua aiheeseen tunnari eli tarttumista, pitoa ja pari kertaa maasta poimien ja sivulle. Tässä piti muistaa "kapula on maailman herkin ja hienoin aarre, jota on käsiteltävä toooosi varoen..."

Huomenna Kuopioon palaveriin ja Satsun kanssa KPSHn keinonurmelle treenaamaan aamulla!