Jouduin kotoa lähtiissä suihkimaan aika rankasti tarhasta ottaessa, tilanteissa joissa B kiihtyy ihan sikana ja on ihan pöllö, ei meinaa suihkiminen tuottaa toivottua tulosta. Istuu ihan kyyryssä ja tärisee, suihke tuntuu selvästi inhottavalta, mutta vikisee silti ihan hiljaa. Siedättyy tällekkin vai eikö vaan tässä tilanteessa pysty hiljenemään? odotin ja kun viimein hiljeni palkkasin namilla ja vapautin namiin tarhasta ettei räjähtäis siinä. Käveltiin Visulahteen ja koitti siinä matkalla jo tarjoilla vaikka mitä tekemistä. Nurmelle päästyä laitoin Varman kiinni, B maahan odottamaan- vinkui ja sai siitä suihketta. Hiljeni ja aloitettiin seuraamisella:

Teki ihan superisti! Tosi tomerana ja vaikka kontakti yleensä hyvä niin nyt tuntui et niskat taittuu kun istui sivulla :) Käännöksiä ja temponvaihteluita (en käskyttänyt tempon vaihtuessa), oli ihan hiljaa :)

Luoksetuloa:

Nyt pääsin suihkaseen kerran hinkaisusta maahan mennessä. Seuraus: jos mahdollista, niin meni sivulta vieläkin nopeammin maahan ja oli hiljaa. Ihanaa kun B menee maahan niin, että tömähdys käy :) otin ensin lyhyemmästä matkaa ja pysähtyi; heitin lihapullaa. Pidemmästä: pysähtyi ihan superisti! Vielä ja edelleen :) Kyllä se osaa jos vaan viitsii! Loppuun tein tosi pitkästä matkasta suoran ja tuli ihan sika kovasti koko matkan. Loppuun vielä maahanmenoja namia heittäen ja myös kutsusta (matka ei ihan kisamatka pisimmillään), teki tätäkin tosi tomerana (molemmat avut; km ja suullinen). Ihan huippu yritys ja vire!

Kaukoja:

namit toisessa kädessä ja sumutin toisessa. Teki tosi tomerasti, mutta ei peruutellut yhtä paljon kuin normaalisti. Sitten tein sarjan kisamatkasta. Vaihdot oli vähän hitaammat kuin parhaimmillaan, mutta ei ylisuorittanut ja seilas tosi paljon vähemmän. Oli kuitenkin tarkkana ja teki siirrot heti käsky saatuaan. Kerran hinkasi i-m; kielsin ja yksi vaihto vielä (hiljaa) ja menin palkkaamaan.

B oli ihan super! Voi kun mä osaisin nyt olla viisas tän kaiken tekemisen kanssa!