Aamulenkki ja pikkutreenit KooKoon kentällä:

*Seuraamista

Pidempää suoraa, seuras sika kivasti!! Tässä on ihana vire, palkkasin lelulla, leikki hyvin! Kiva tunne kun B on niin mukana ja tunnen sen molemmissa jaloissa; pää kiinni vasemmassa jalassa(tiedän, ei saa painaa..) ja häntä heiluu niin kovasti ja voimalla, että hakkaa oikeaan jalkaan :)

*Noutoa

Eí taas muutaman pv tauon jälkeen meinannut pitää kunnolla kapulaa suussa, "roikotti" leukojen välissä, ei siis pidä "napakalla" otteella. Välttelee pureskelua vai eikö tajua mistä sitä oikeastaa kielletään? Läähätti ja liikutti kapulaa löysässä suussa, huomautin siitäkin ja koitin saada leuat "tiukaksi ja rauhalliseksi". Vetoa kapulasta, kielto irrotuksesta jos löysäsi ennen lupaa ja kehuja pidosta. Auttaa, tein vielä myöhemmin päivällä setin uudelleen pitämistä ja nostoja. Aloitetaan pidolla + kutsunoudolla ja sitten poimimisia maasta, ei ongelmia. Tulee ravilla, mutta ei pudottele tai mietiskele. Edistynyt!

*LT

Pari stoppia namilla, yksi suora leluun

*Kaukoja/ maahanmenoa

yhtä siirtoa. Maahanmeno hukassa? Kaukaa useampaa käskyä. Koitin kaivaa nopeaa ja hyvää Ristyn maahanmenoa kaikissa paikoissa (kaukoissa, jäävässä ja edessä hengaillessa), vähän nahkea? Kauko i-m jähmeä tai jos hetsasi niin eteni? Palkkaa maahanmenoa!!

*Liik ist

Avulla ja palkkaa

ruutumerkit ja muut releet oli kaupalla, ei siis otettu nyt muuta.