Aamulla keittiössä ja päivällä omassa pihassa:

Pitoa ja stoppia. Mäklää laitettaessa, häiriö ympärillä vaikuttaa tähän selvästi. Kuonoa nostamalla sain rauhallisempaa pitoa. Pari stoppia, nakki lensi heti pysähtyessä, myös maahan ja pelkkä loppu pa:oon. Kaukoja keittiössä; nousee hyvin m-s!.

Töistä lähtiissä kaupalla:

Pitoa, kaukoja, jäävät s-i-m. Palkat jäävistä heti, varsinkin istuminen oli hyvä! Kaukoissa sarja kaikkia muita paitsi s-m, matkaa reilu 5m. s-i teki jostain syystä musta vähän eteenpäin ja muissakaan ei juuri peruuttanut kun annoin aika nopeita käsimerkkejä, eli peruuttaminen lähellä ei haittaa. Tein myöhemmin kotona peruuta_istu treeniä

Kotona pihassa:

Ruutu alustalle pari kertaa, maahan siellä kerran, ihmeissään. Vähän seuraamista, vasuri tuntuu hyvältä! Korjaa paikkaa vaikka olisi vähän edessä, peruuttaa hieman. Taakse askelilla irtoaa ja muutenkin tuntuu, että paikka edempänä kuin ennen/edistää. Täytyy tehdä seuraamisia/palkata huolellisesti nyt myös! Alkuja, menee nyt tosi napakasti maahan!

Pitäisköhän tuossa pidossa tehdä nyt niin, että en edes päästä irti kuonosta ennen kuin leuat on ollut rauhassa jonkun tovin? Sekin tuntuu helpottavan, että nostan kuonoa aika reilusti ylöspäin jos mällää ja pidän huolen että kapula pysyy just kulmureiden takana. Kolmas yritys tuntuu olevan paras, siis jos teen yleensä 5-6/kert Totesin tänään, että Blondista on tullut varsin ihana koira. Ajettiin pyörällä töihin ja matkalla käytiin toimistotarv. liikkeessä, comistepajalla ja kirjanpitäjällä ja kaikkiin otin sisälle ja kun sanoin ovella et käy siihen niin istua nakotti koko sisällä olon ihan paikallaan ja tuijotti mua, luvan saatuaan lähti iloisesti hillumatta mun mukaan ulos, heilutti vain häntäänsä. Muutenkin kaupungilla kulkiessa oli jotenkin poikkeuksellisen rento ja iloinen ja haki multa kontaktia tosi usein, ainahan se on ollut helppo ja kulkenut hihnassa nätisti, mutta ei tuolleen "tarjonnut" kontaktia ja seurannut mua niin tarkasti mitä haluun sen tekevän. :) Aika kokonaisvaltainen juttu tää meidän TOKO innostus, vaikuttanut ihan normi elämään paljon myös!