Viikko vilahti taas niin ettei kissaakaan kerennyt sanoa ja koirat oli aika hunnigolla. Tuusatiin kaupalla muutostöitä yötäpäivää ja perjantaina oli kissanpäivät. Tiistaina sentään kerkesin polkaisemaan käyntiin KooKoon kisaavien treenirengasta ja treenattiin samalla + jotain pientä kotipihalla. Viikon oivalluksia: ruudun paikan löytyminen, hyvä asenne ja oman piilottamisen kautta tuntui tunnarin haistelu parantuvan. Tänään siis kisat kotikentällä, tuomarina Salme Mujunen. Aamusta mentiin jo kentälle hommiin, voi alkoi vasta kahden jälkeen ja luokassa vain 3 koiraa. Aamulla Arto käskytti mulle mentaali treeniksi voi lk läpi ja kävelin sen, ennen omaa vuoroa korvanapit korvilla keskittyen, en puhunut kenenkään kanssa. Tää tuntu hyvältä ja itsellä oli rauhallinen olo vaikka toki vähän jännitti. Oli sellainen olo "me mennään näyttämään miten hienosti osataan ja pidetään hauskaa". Risty starttasi kolmantena

Paikallaolo 10:

Eipä ollut mitään huomautettavaa.

Kehästä ulos juosten, heitin lihapullan palkaksi ja Risty autoon odottamaan. Tuntui kivalta!

--------------------------

Kisa tehtiin kahdessa erässä, ennen ekaa settiä otin Ristyn autosta ja laitoin maahan odottamaan kehänreunalle. Istuminen kerran ja siitä mukaan ja eikun hommiin:

Seuraaminen 9

Alussa painoi aikalailla (tuomari tais olla sivulla just niin että ei ehkä huomannut) ja perällä vinkui jonkin verran (tuomari taas niin kaukana, että ei ehkä kuullu). Mutta tässä vireessä Blondin kanssa tehdessä mulle tulee tosi hyvä ja varma olo. Käännökset tuntui hyvältä ja askeleetkaan ei kai pöllöjä. Täytyy katsoa videolta vielä. Kehän reunalta sai aika ylistävää kommenttia kisan jälkeen, tuntui kivalta :)

Istuminen 9

Näkyi kuulemma aika hyvin kun Maarit laski askeleita "is-tu, is-tu..." Mutta B istui :)

Luoksetulo 6

Plääh, mä inhoon tätä! Tuli kovasti ja stoppi veeeeeenyyy, toinen käsimerkki ja seisahtui. Sitten ei ollutkaan enää pitkää väliä ja maahan aikasta_liukumalla. Mutta joo; iloisesti tuli :)

------------------------------tauko; Maksalaatikkoa vähän ja Blondi peräkoukkuun kiinni. Vähän ennen omaa vuoroa maahan kehänreunalle odottamaan, kaukon eka siirto ja hetki odotusta+ kutsuin mukaan. Näytin ruudun kehän ulkopuolelta "kohta mennään ruutuun, missä.."

Ruutu 0

Bongas hyvin (tuntui jopa et karkaa näppösistä), meni kovasti ja aika hyvin löysi paikan. "Seis" kun oli itse pysähtymässä, maahan tuli taas vähän eteenpäin ja oli aika rajalla. Mutta sisällä :) Vispas häntäänsä tomerana kun kävelin kohti ja vähän ennen kulmaa lähtikin hipsimään mua vastaan. No tähän astihan oon tän vasta kouluttanut ja kuitannut paikan palkalla aina treeneissä! Kävin huiskaisemassa Bn iloisesti takas maahan ja otettiin loppu, tuli hienosti. Tuomari oli ihan että voivoivoi kun se olis menny niin hienosti.. Itteensä saa syyttää, ei ollu valmis paketti viel! Mut nyt meni kovasti ja varmasti perille!

Hyppynouto 9

Tää oli hieno, hyvä me!

Metalli 8

Odotti hyvin nyt heiton ja ihan kovasti meni, mietti ja älisi vähän kapulalla ja ravissa takaisin.

Tunnari 8

Kiire kiire kiire ja taas vähän älinää kapuloilla, mutta kasetti kesti ja malttoi haistella!

Kaukot 7

Nyt oli melkoista älinää.. Kaikki vaihdot tuli kuitenkin ekalla, musta tosin vähän seilas.

Kokonaisvaikutus 9

---------------------------------

yht. 230p./ II palkinto/ sij.2.

Tuomarin kommentit: Hienosti tekee, voivoi tuota ruutua kun muuten olisi ollut kirkas ykkönen! Voi lk sai kehuja, että oli harvinaisen korkeatasoinen ja osaavia parivaljakoita vaikka ykkösiä ei tullut kuin ekalle.

Hyvä fiilis ja kyllä se voivoivoi ykkönenkin meille sieltä vielä arvotaan. Terapia sovittu ja Satsu lupas korjata meitä maanantaina ja kokeillaan päästä vielä Pieksämäelle ens vkonlopuksi kisaamaan.