Kenttä oli oikein lanattu ja sovussa treenattiin pikku jalkapalloilijoiden seassa ja Arttu ja Konstakin viihtyi hyvin! Kääpiöt sai treenata ensin, Blondi hiilestyi niin, että meinasi tulla alkuun taas ääntä. Pistin ensin maahan ja vasta kun hiljaa, kutsuin sivulle. Sivulla alkoi piippaamaan, odotin taas, että hiljenee ja jatkettiin vasta sitten. Hiljenee nyt paljon nopeammin kuin vähän aikaa sitten Pieksämäellä :)

*LT

Stoppeja ja maahan namia heitellen ja hypyn kautta. Blondi oli särmänä ja hauska treeni! Ja hiljaa!!

*Hyppynouto

Palautus/ ok. Sitten kokonainen: karkasi ekaan (Saara käskytti), uudestaan. Lähti tosi hyvin ja poimi ok, en tajunnut auttaa paluuseen ja tuli hypyn ohi. Vielä kerran ja nyt ok.

------------------ Sirkku treenasi välillä

*Ruutu

Alusta; karkasi alkuvirittelystä, annoin mennä ja Saara heitti palkan seissiin. Uudelleen ja nyt malttoi odottaa käskynkin. Kerran ilman alustaa; hyvä paikka ja napakka seis!

*Tunnari

Kasa ja oma vähän erillään. Laitoin tyhmä paikkaan, jossa oli juuri hajonnut yksi lihapulla. Maa piti nuuskia ja murut syödä, ennen kuin teki varsinaisen työn: oma kyllä löytyi ja tuli ravilla sivulle saakka.

Loppuun suora LT ylipitkästä matkasta/ ok.

-----------------

Liikkeiden välit menee nyt paljon paremmin; laitan Blondin maahan odottamaan jos oletus että menee aikaa ja kutsun mukaan jatkamaan (palkkaan kun tulee). Muutoin käsken "siinä" kulkemaan mukana, niin kuin tekisin kisoissa. Palkka kädestä tai lihapullaa "jahdaten ja heittäen".

Kiitos Saara hauskoista treeneistä ja ihanan kannustavista kommenteista iltalenkillä!! :)