Muutamat treenit on jäänyt kirjailematta, mutta melko hiljaista on kaikkiaan ollut, kun kaikki aika on puuhailtu penneleiden kanssa. Tänään matkattiin kuitenkin Satsun tarkastukselle Varkauteen. Pappa treenas ensin, Risty toisena, Ryttis kolmantena ja kääpiöt pääsi leikkimään ja syömään nameja kentälle viimeisenä :)

*Ruutua

Heti alkuun alustalle, meni sika kivalla vauhdilla, seissiin pyörähtäminen vähän lörpösti, mutta stoppas ruudun sisälle kuitenkin. Toinen ilman alustaa ja odotettiin, et pysähtyy ilman käskyä, meni vähän sivuun, mutta tarjos parempaa paikkaa itsenäisesti. HARJOITTELE: Et osais tarjota paikkaa itsekkin ja seis napakammaksi.

*Tunnari

Pikku kekoja ympyrässä ja oma seassa. Lähti kapuloille ok, haisteli hetken, mut lähtikin sitten hoohailemaan ihan muualle. Otin pois, kävin asentamassa omaa ja lähetin uudelleen, meni, löysi, otti ja palautti. Taisi pudottaa sivulla. Kasetti ei kestä vielä ihan koko settiä, mutta tää on edistynyt kuitenkin!

*LT

Tää on mennyt huonommaksi, oma vika ei oo treenattu... Yritettiin takaperin ketjuttaen; maa ihan hukassa ja seiskin oli ihan mitä sattuu. Varasti Satsun "käsky" liik.ohjauksiin aika monta kertaa. hyihyi ei olla treenattu! Mutta vauhti oli hyvä :)

*Tunnari

Uudestaa. Rivi: nyt onnistui!

*Hyppynouto

Tää hyvä! Ensin pelkkä paluu, sitten pannasta kiinnipitäen kokonaan ja lopuksi kokonainen. Harjoittele alkuja/ heittoja ja niissä malttia!

*Metalli

Loppu/ palautus pitkällä matkalla: alku laukassa, loppu ravissa, pito ok. Sitten poimiminen ja pa; varasti, mutta poimi nätisti.

*Liik ist

"on istunut nopeamminkin" Satsun kommentti, tai alkaa olla jo kiintiö täys treeniä. Mutta teki kuitenkin.

*Kaukot

Vähän tais tehdä kaikkea eteenpäin, mutta ei pitänyt yhtään ääntä!!!! Tähän täytyis saada nyt varmuutta!

-------------------

KIITOS SATSU TREENEISTÄ!!! Ehkä me saadaankin se äänenkäyttö kuriin!