Pulmun treenit venyi alussa ja Risty sai treenata valmennuksen viimeisenä:

-Luoksetuloa

Nyt ei ennakoinut, mutta teki stoppeja. Coutsin kommentti: sehän näyttää ihan siltä, että alkais kohta tajuta tämänkin tempun idean :) Hyvä B!!

-Ruutu

Tyhjään ja seis+ nami lensi. Ekassa hiven haisteli, mutta paikka hyvä. Toinen särmä ja edelleen hyvä paikka! Jätin seisomaan ja kauempaa maahan, loppukävelyt. Hyvin pysyi ja viimeisellä kun kutsuin niin ensin mietti hetken, mutta sitten lähti ja tuli ok/ok paikkaan.

-Tunnari

B istumaan, kapulat eteen, minä kauemmaksi. "oma", haistelusta ei tietoakaan, toi mitä sattui. Sitten kylvettiin nameja maahan ja "vapaa" sai etsiä/ syödä namit. Seuraavaksi kapulat samaan paikkaan, jossa namit oli ollut ja nyt oli nokka auki, haisteli hyvin ja löysi oman. Tätä vois tehdä jonkin verran, Bllä vaikea vaihtaa mielentilaa nodosta haisteluun.

-Kaukoja

Satsu häiiköi, hyvin keskittyi! Yhdessä vaihdossa (i-s) peruutti aika reilusti, otti painetta häiriöstä sen verran. Mutta ei vilkuillut taakseen vaan tsemppasi mua kohti. Hyvä B!!

---------------------

Perustettiin KooKoolle Pursialan halliin SM-11 tehotiimi treenit, nyt panostetaan joukkuekisaan :) Pulmun blogiin laitoin raakileen hallin varauskalenterista, jos joku kurssi/ treeniaika kiinnostaa ota yhteyttä. Huomenna mennään mattotalkoisiin.