Eilen illalla otettiin eri variaatioita noudoista metallilla ja koitin miettiä miten jutussa edettäisiin. Toisaalta en haluis tehdä kokonaista, mutta jokseenkin meno-poimiminen-paluu pitäis saada samaan pakettiin. Mietin myös sitä, oliko vähän oma treeni seuraamuskin, että B jäi kisoissa patsastelemaan kapulalle. Jokseenkin luulen sen olleen silkkaa v..tuilua, mutta mietin että oon treenannut aika paljon myös pelkkiä paluita ja edestä poimimisia hae-käskyllä. Eli kapula Ristyn jalkoihin, itse vähän matkan päähän ja käsky tai sitten olen jättänyt sitä kapula suussa istumaan/seisomaan ja siitä hae käskyllä loppu. Olisko se niin blondi et olis hyppynoudossa odottanut sitä käskyä kapulalla? Metalli taas oli ihan pelleilyä!

Metallin poimiminen tuntuu olevan jostain syystä nyt erityisen epämiellyttävää. Älisee ja asettelee suutaan kapulalle, eikä voi poimia sitä näppärästi ja rennosti. Ajattelin ottaa tähän nyt päivittäisen treenin superpalkalla, illalla kokeiltiin iltaruoka/neu sekoituksella. Eka yritykseen meni kapulalle ja sääti aikansa siinä ja lähti kalppimaan mua kohden ilman kapulaa. Juoksin vastaan ja liipasin kapulan suuhun ja siitä käskyllä sivulle. Toisella kertaa onnistui, vaikka piti kyllä vähän asetella suuta.. Tästä sai 1/2 iltaruoasta. Sitten tehtiin vielä tunnari; kasa ja oma erillään. Haistelusta ei tietoakaan, juoksi lujaa, puri kapuloita ja toi 2 väärää ennen omaa :( Vähän sapuskaa omasta kuitenkin ja sitten uusinta, jäin puoleen väliin vähän "torppaamaan". Meni suoraa omalle (ei siis haistelemalla haistellu vieläkään) ja toi sivulle. Aika huterasti pysyy kapula suussa sivulla, treenattiin vähän sitäkin. Pitäs varmaan ottaa tähän joku "rauhassa" tms käsky...

Aamulla käytiin KooKoon kentällä med Eeva ja Tempo:

*Noutoja

Jättöjä, nostoja ja superpalkka sivulta

*Ruutua

Eeva heitti lihapullaa. B oli ihan huuhaa!! Ruudun bongaus ihan hukassa, kävin sitten näyttämässä paikkaa ja meni aika hopotihopoti vauhdilla. Alustakaan ei tuntunut olevan kovin tärkee, saattoi seisoskella missä sattuu. Olikohan huono vire, liian kylläinen treenin alussa saadusta kissanruoasta vai sekaisin kisaruutu säädöstä? Tekis mieli laittaa ruutuun kuppi huomenna, et sais tärkeämmäksi sen menon, mutta en haluis kun siitä tuli viimeksi haistelua. Täytyy miettiä... Seuraamaan tuloja otin liikkeiden välissä, tunkee mielellään väärälle puolelle.

*LT

Eeva käskytti ja heitti lihapullaa seisomiseen, mä annoin kaikki avut. Tää meni hyvin. Maahan stoppia namia heitellen ja heitin itse palkan. Tässä pysyi vauhti hyvänä

Istumisia palkkasin suorapalkalla (nopee istuminen, annoi reilun jalka-avun alussa), kaukoja ihan läheltä (tekniikkaa paremmaksi)- rupee haukkumaan ja komentamaan mua kun näitä tekee hetken.