Aamutreeniä kentällä. Eeva tuli kans juuri kun oltiin lopettelemassa treenaamista ja katseltiin sitten tempon treenitkin.

*Ruutua

Jätin Ristyn tolppaan ja rakensin ruudun (alusta), vein pannasta kentälle ja kaukaa hoin "Missä ruutu" kun lukitsi sen katseellaan niin käsky ja päästin pannasta. Singahti tooosi lujaa ruutuun, mutta jostain syystä kiersi sivusta sisään. Stoppasi alustalle hyvin. Uus yritys ja nyt meni oikeasta suunnasta sisään, mutta pyähdys pitkäksi ja takaa ulos, korjasi itse alustalle. Ilman alustaa lähempää ja hyvin meni! Erikseen otin seuraamaan tuloja, pari kertaa kutsuruutua (paikkaa) ja kerran jätin seisomaan ja pitkästä matkasta maahan.

*Stoppeja

Tarviisin tähän avuksi sen hyvän heittäjän..

*Jäävät

S-I-M seuraamisesta, palkka heti ja edessä hengaillen kaikki myös, muista järjestys...

*Kaukoja

Yhtä siirtoa ja palkkaa, kaukaa m-, i-m, i-s ja lähempää s-m ja m-s

*Kapulan pitoa

Väleissä vähän seuraamisia, pyrkii välillä edistämään, mutta korjaa kyllä paikkaa hyvin uudella käskyllä tai viimeistään kun vaihtaa hitaaseen kävelyyn. Lopuksi otin lelulla seuraamaan tuloja maasta, leikki hyvin (vaikka oli saanut jo lihapullaa paljon) ja juoksi lujaa :) Treenaaminen on ollut lähiaikoina lähes pelottavan kivaa, Blondi on edistynyt sikana ja tekee tosi hyvällä asenteella. Optimisti uskoo olon kestävän, pessimisti pelkää huonompaa huomista ;) Ollaan nyt kuitenkin tyytyväisiä tähän nykyiseen tilaan!