Aamulla jostain pientä sisällä, kuten esim. kokeilin mitä B tekee tunnarille kun laitan sen maahan ja odotan-> otti suuhun ja toi sivulle :) Ei se ihan emäblodi taida ollakkaan! Iltapäivällä Eevan ja Tempon kanssa hallilla:

*Noutoa

Nyt B sitten keksi kapulan pyörittelyn; alkoi kyllä tekemään jotain, mutta räpelsi, töykki ja pyöritti kapulaa maassa ennen nostoa. Mitäköhän tähän...

*Ruutua

Eeva vei alustan, eka lähetys vähän hopohopo laukkaa ja katseli Eevaa, joko lihapulla lentää :) Seuraavissa parempi eteneminen ja meni jopa kaukaa ilman alustaa ja maahan saakka :) Loppu erikseen, Eeva huuteli k sanaa ja kutsuin viimein leluun.

*Kaukoja

Eeva häirikö takana, hyvin keskittyi (siis blondi). Tais tehdä kaikki siirrot ekalla, eikä peruutellut kauheita

*LT pys

Meni muuten sika napakasti maahan alussa! Kokeilin kisamaisena ja kokonaan, seis pelkkä km ja maahan k+km. Pys vähän pitkäksi, mutta yritti alkaa kuitenkin merkin saatua heti tekemään jotain ja kaikki välit laukassa. Täytys jotekin harjoitella tätäkin kun mä en osaa katsoa merkkiä ja koiraa yhtäaikaa. Vielä erikseen pari stoppia, joista palkka heti (e heitti)

* Liik ist

Kisamaisesti, ekalla yrityksellä ei istunut (jäi seisomaan) toisella istui.

--------------------

Pikkuilkiö treeniä, B sivulla ja Eeva häiriköi namilla ja käski istumaan yms. aika hyviä pätkiä!

Lopuksi hypittiin vähän agi esteitä, leikittiin ja harjoiteltiin läpsyä (uus temppu) :) Kivat treenit ja vullukat hauskalla tuulella (Tempo varsinkin oli super söpö!!), kiits Eeva! Huomenna Satsun, mennään Konstan kans pohjoista kohden ja stopataan tietty treenaamaan :)