Aamutreeni Eevan ja Tempon kanssa. Anu oli tulossa Riikan yksärille, joten vedettiin vähän tiukempi setti että kerettiin pois alta. Aloitin Ristyn kanssa, Eeva tuli vähän myöhemmin.

*Seuraamista

Pidempää suoraa, käännöksiä lähinnä vasurille, kaikkia ask lajeja ja muutamia askeleita. Kehuin välissä ja palkkasin vasta vähän pidemmän kokonaisuuden jälkeen. Teki hyvin!

*Noutoa

Kaikkia tän hetken variaatioita ja teki ne!!! Alussa pelkkää pitoa, sai vähän muistutella pureskelusta. Maasta 3 nostoa ja ei mitään ongelmia! Illalla kokeilin vielä kotona pihalla ja sisällä, ei ongelmia nostamisen kanssa, otti heti ja sivulle hyvin!! Meniköhän tää jakeluun sen eilisen "yhteenoton" ansiosta? Ei voi kun toivoa ja lisää treeniä erilaisissa paikoissa...

*Ruutua

Lähetin ensin taas kaukaa, alusta ruudussa. Lähti haukun kanssa rähinällä vähän mihin sattuu, kutsuin heti pois ja uudestaan, meni hyvin. Alustalle ja ilman, maahan kerran, loppua niin että huutelin itse käskyä (meinas lähteä) ja Eeva huuteli (ei vaikutusta). Palkkasin ruutuun ja seuraavaksi koitin kutsua seuraamaan, eipä lähtenytkään heti, tätä uudelleen. Blondi... Meni niin tohinalla kerran ruutuun, että sotkeentui etunaruihin, niitä sitten vähän ihmettelin kun törötti alustalla ;)

*Kaukoja

Anu ja tolleri käveli seläntakana, kielsin vilkuilusta ja kehuin kontaktista, yhtä siirtoa ja palkkaa.

*Liik ist

Apuja ja istui

*LT

Stoppia ja maahan, kutsuen maasta ja namia heittäen ensin pois ja sitten jipjip takaisin. Eeva heitti namia, B katseli sitä ja vähän ennakoi?

---------------------

Paikalla olo istuen, Kalle maassa ja Tempo istui. Kaikilla säätöä vähän niin että häiriötä, Kallea käytiin laittamassa uudelleen maahan-> B ja T meni Anun käskystä myös maahan, takaisin istumaan ja homma jatkui. Loppu ok.