Lähipäivät pidetty merirosvojuhlia ja Konstan 4-v synttäreitä, treenaaminen ja koirien huomiointi muutenkin ollut minimaalista. Pihalla jotain pientä ja aika nopeasti saa Blondinkin nykyään nostettua sille tasolle, että haluis kovasti tehdä ja leikkiä jos ei oo ollu tapahtumia tarpeeksi. Tänään Satsu & co tuli treenaamaan matolle KooKoon hallille ja saatiin Blondin kanssa vähän tilanne tsekkausta samalla :)

*Seuraamista

Alkuun herättelyksi seuraamista, palkkaa lelulla lähinnä suoralta. Hyvin tuli ja leikki.

*Pitoa

Hei se ehkä edistyykin tässä!!! Nyt ei tarvinnut ottaa kamalaa vääntöä pureskelusta, mutta uus juttu on että ei myöskään pitänyt kapulasta kunnolla kiinni, pudotti pari kertaa. Harjoiteltiin sitten sitä, että otan kapulasta kiinni ja vedän, irti saa päästää vasta kun sanon "kiitos". Päästiin ottamaan myös kutsunoutoja kapula suussa ja matkalta poimien (tuli ensin ohi), ravissa, mutta selviytyi. Kotona myöhemmin sisällä teki nämä tosi tomerasti!

*LT

Satsu apuheittäjänä, ok stoppeja vaikka ei heti nähnyt/tajunnut että lihapulla lensi. Maahan myös.

*Ruutua

Vähän tais olla huuhaa eka yritys pitkästä matkasta ja pa, mutta selviintyi ja uusiksi->parempi, otettiin myös lopun osia ja maahan meno kerran läheltä lähettäen.

*Liikkeestä istuminen

Onnistui!

*Kaukot

Sarja, peruutti aika reilusti.. s-i meni hyvin taaksepäin ja lopuksi laudan kanssa s-m, teki hyvin! i-m toinen käsky sarjaa tehdessä, otin erikseen palkaten lopuksi, pitäis muistaa näitä vanhojakin vahvistaa!!

------------------------

Muutkin tuli ja otettiin po, koirat jäi 90 asteen kulmaan kun mentiin sivusta ovesta ulos, istuesa vähän vaihtoi asentoa ovelle päin ja oli teputellut etujaloilla, mutta makuu hyvä. Meni alas ja nousi omalla käskyllä pa kun tehtiin sekin evl tyyliin, olin tosin palkannut jo maahan ja sitten odoteltiin vielä oma vuoro ist nousuun.

Kiva oli nähdä myös muiden treenejä, uusia ajatuksia ja vinkkejä nousi taas. Sika kylmä, mutta selvittiin, kuinkaha talvella tarkenee kun nyt on jo ihan kohmeessa?!? Kiitos kaikille!