Risty sai pitää viikon tokotauon kun reissattiin ja lomailtiin vähän Miikan ja Konstan kanssa. Tänään treenailtiin aamupäivällä rantakylän kentällä Saaran ja Eijan kanssa ja illalla vähän omassa pihassa.

Rantakylässä:

Kaks kiekkaa + paikallaolo. Pyry aloitti, sitten Risty. Muutamasta mukaankutsusta väleissä otin myös sivulle (alku) ja palkkasin riemukkaasti. Risty oli hyvällä tuulella ja asenne kohdallaan. Olin miettinyt treenin hyvin etukäteen:

*Luosetuloa:

Saara piti pannasta, lietsoin ja juoksin karkuun, päästi perään ja stoppi kaikilla avuilla + lihapulla lensi pysähdyksestä. Maahan kerran niin että jätin seisomaan. Yks suora luoksetulo. Teki tosi hyvin ja itse en ollut kuulemma häkkyrä, vaikka kova tsemppaus päällä :) Huomionarvoista: B oli ihan hiljaa!

-------------------------tauko

*PO

Risty istui reunassa, Pyry vieressä. Kehään kisamaisesti "siinä". Alussa käskytin muita, B koitti vähän vinkua, jättäessä otin kuonosta kiinni ja "hys", hiljeni musta sitten ihan ok. Istui hyvin, kävin näkyvillä kehumassa välillä.

*Ruutua

Jätin istumaan kauas, näytin paikkaa ja jäin ruutuun kutsumaan. Tuli kovaa ja pyörähti käsiavulla näppärästi ruutuun, sai neuta rasiasta :) Toinen kutsuen, jäin ruudun ulkopuolelle ja hyvin löytyi paikka, lihapulla lensi. Sitten kokeilin hypyn kautta, B meni suoraa ruutuun mun seläntakaa (ei siis lähtenyt hyppäämään poispäin) :) Tiedetääntiedetään :) No tehtiin vielä hypyn kauttakin ja hyvin meni (olin r :)

Näistä jäi hyvä maku suuhun, B oli tosi tomera ja hyvin mukana!

-----------------------------

Iltaruoalla noudot ja tunnari, väleissä sai ruokaa rasiasta:

*Puu: kapula Bn edessä ja itse menin taakse kauas, poimi ja palautti osin laukassa :)

*Metalli: jätetyn kapulan nouto, vähän mietti poimimista, mutta selviyty ja palautti ravissa.

*Tunnari: aika monta toistoa, toi ensin enimmäkseen oman viereistä. Yritin suoraa riviä, olis pitänyt tehdä tauon jälkeen helpompana. Pudotteli palauttaessa ja sikaili muutenkin :( Tälle ei tauko tehnyt hyvää, palataan taaksepäin.

Sisällä vielä kaukojen ekaa, tarjoo nyt lähes poikkeuksetta m-s, piti vähän kaivaa m-i, mutta löyty viimein :)