Melkoista hiljaiseloa ollut työkiireiden ja pakkasen vuoksi, mutta Satsu tuli meille "mitalijuhliin" ja tietystihän treenattiin myös :) Hallilla siis, vaikka pakkasta ihan pirusti, mutta hyvät treenit! Ryttis teki ensin. Sitten Blondin vuoro:

*Seuraamista

Pa tuloja ja vähän suoraa myös, namia. Hassu orava kikotus pa:ssa?

*Noutoa

Kaikkia paloja ja kokonaista. Pitoihin palkkasin lelulla, leikistä "palautuminen" teki seuraavasta pidon aloituksesta rauhattoman. Kutsusta sivulle hiukka epävarmasti, mutta piti hyvin!! Sitten kokonainen; pannasta kiinni heittoon ja lähetys, meni vauhdilla, mutta mietti nostoa. Uusi käsky ja nosti ja toi. Uusintoja; mä en saa tuijottaa koiraa eli käänny tai katsele taivaita, nostossa ei ongelmia ja palautuksia laukassa!!! Pito sivulla ja sivulle tulot hyvät!

*Ruutua

Aloitettiin kaukaa ja iman alustaa, meni vähän hopohopo laukkaa ja katseli ympäristöä, mutta meni ruutuun saakka. Alusta ruutuun, katseli Satsua ja jäi matkalle. Vielä uudestaan ja sitten meni hyvin!

*Liik ist

Kerran iltsekseen, ok ja sitten kokonaisena liikkeenä, istui hyvin, jee!!

*Kaukoja

Keskittyi musta hyvin, teki jotain siirtoja ominpäin (s-m, hienosti kyllä) s-i tais olla vähän hukassa (tarjos sitä m ja taisi jossain vaiheessa peruuttaa aiiika pitkästi. Mutta oli kovin yrittelijäs!

*LT

Mol käskyt ja Satsu heitti lihapullaa melkein B päähän :) Maahan lyhyestä matkasta.

----------------

Blondi oli kovin tomera ja yrittelijäs, vähän meinas tulla ääntä sivutuotteena, mutta leikki hyvin ja ei hetkeäkään tullut olo että huuhailis omiaan. Reipas vullukka :) Tosi kivat treenit, kiitos Satsu! Tunnari ja pari juttua vielä niin josko sinne voittajaan sitten..

------------------

Lauantaina pitkä pakkaslenkki Emmin, Konstan ja koiralauman (hain töistä kaikkien koirat kun pitäähän jonkun olla sielläkin), kierrettiin peltoja ja metsiä ja voi veljet että ne juoksi! Sisällä tuusailtiin kaukoja ja tunnarin piilostusta pimeään huoneeseen, hauskaa sanoo Blondi. Etsi tomerasti ja tuli sivulle saakka, piti hyvin! Vähän höhelö etsimisessä ja kysyy herkästi apua jos ei löydä, mutta selkeästi alkoi hokasemaan muutamasta toistosta mikä juttu tää on. Metallia myös; maasta ja väliltä nostoja + pa.