Fiilisteltiin melkolailla eilinen ilta ja tääkin pv eilistä, video tuli katsottua aika monta kertaa ;) Taitavat tytöt! Eevan ja tempon kanssa pitkällä lenkillä Tornimäessä, vähän eksyttiin, mutta onneksi Tempo neuvoi meidät takaisin. Koirat varmasti nautti kosteassa metsässä nuuskuttelusta! Sitten paluu ruotuun ja koti treeniä tää päivä. Sisällä vähän kaukoja ja tunnarin tuomista sivulle, joka saa Ristyn ihan liekeissä yrittämään. Pihalla:

*Kiertämistä, stoppi ja sivulle

Puun kiertämistä, en päässyt kovin kauas, mutta läheltä kiersi tosi hyvällä innolla/vauhdilla ja sain pari hyvää ja nopeaa sivulle tuloa. Pysäytykset km+suullinen, istui? Olikohan liian voimakas uhka niin läheltä?

*Tunnarit tuontia

Sivulle. Ensin maasta lähelt', hyvin tarjoaa tuomista kun olen hiljaa. Siten jätin kauemmaksi, edelleen hakee/tuo tosi hyvin. Palautti jopa laukassa. Kokeilin kerran piilottaa tunnarin helppoon heinikkoon, etsi suht ok, mutta palautus oli hieno!  Tehtiin myös yks hyppynouto tunnarilla, hetken mietti hypyn jälkeen "hetkinen pitiköhän tuoda jotain" kun ei hetin hokannu kapulaa, mut kun hoas niin poimi ja toi (hypyn kanssa) sivulle tosi hyvin. Pitikin nätisti!

*Metallin nostoa

Laitoin metallin kivivallin reunalle, ettei pääse tassuttelemaan niin paljon. 2 toistoa meni suht hyvin, miettiin, mutta tekee töisä, toista läpsi tassulla enemmän. Toi hyvin sivulle saakka, kehuin vasta lähellä. Kolmas meni huuhailuksi, jouduin käskemään toisen kerran, käveltiin vähän noston/sivulle tulon jälkeen kapula suussa ennen pois ottoa. Otan nyt ihan luovutuksella nämä loput. Ei kestä montaa toistoa, pitää ottaa vaikka vain yks ja pitkin päivää sit vaikka useampia. Motivaatio ja yritys saatava kovaksi!!

*Kaukoja

Otin jo aiemmin sisällä yksittäisiä siirtoja, nyt sitten ulkona. m-i 15 metristä, nousi tosin hyvin, menin sivulle palkkaamaan. m-s ja s-m ihan läheltä, palkkasin taas kädestä, nousee aika "kiinni" siihen, pitäis muistaa heittää palkkaa. i-s ja s-i reilusta 5m, pakitti vähän i-s ja ei taas pakittanut niin kuin olisin halunnut s-i. Pitää miettiä s-i käsimerkkiä. Sama merkki kuin avo istumisissa m-i saa Ristyn istumaan enemmän eteenpäin, peruutuskäsimerkki on jo käytössä s-i. Sillä kyllä istuis paremmin taaksepäin...