Kun ei riitä niin ei riitä! Lt nollille niin eipä siinä sitten paljoa ykköseen saumaa ole. Mutta positiivista: hyvä vire, ei vinkunut, oli tomera ja teki just niin kuin sitä on opetettu. Eli peiliin saa ohjaaja katsoa :)

Tuomari: Markku Mäntynen

Paikkamakuu 9

Meni maahan taas vähän vinoon, vaikka koitin taktikoida menemällä vähän edemmäs perusasennossa. Oli myös kuulemma vähän haistellut. Mutta oli ihan hiljaa :)

Seuruu 9

Mä kävelin vähän miten sattuu, rytmi hukassa ja tempo vaihteli, en oikein löytänyt sopivaa hidasta ja normaalin osuudet kävelin vähän eri vauhdeilla. Vasenmmalle törmäsin taas koiraan. Mutta B työskenteli hyvin, kontaktikin näytti videolta kivalta. Askeleissa Risty oli hiljaa!!! Mut mä astelin vähän miten sattuu :) Loppuun tuomari totesi "Harva koira pitää noin hienosti paikkansa" :)

Istuminen 10

Tää oli meille hyvä :)

LT 0

.. ja tää huono. Ainut hyvä tais olla vauhti :) Stopppi venyi ja maahanmenoa ei yrittänytkään tehdä, iloisesti perusasentoon. No tähän auttaa varmaan ahkera treeni.

Ruutu 7,5

Bongas hyvin, meni kovaa. Seissin pidättelin siihen saakka, että B oli tosi syvällä ruudussa ja itse jo valmistautumassa pysähdykseen. Hyvin stoppasi. Maahan käskyn hökäsin sitten vähän liian vauhdilla perään niin Risty vaan korjasi seis paikkaa. Uudella käskyllä meni hyvin maahan. Loppu meni hienosti! Hyvä blondi!

Hyppynouto 9

Heitin aika vinon heiton, mutta B teki hienosti! Paluussa vähän meinasi mua nykäisyttää kun näytti et tulee hypyn ohi, mutta hyvin Blondi osasi. Tästä noudon kehittymisestä oon kyllä tosi ylpee!

Metalli 8,5

Vauhdilla kapulalle, mietti hetken ja palautus ravissa. Luovutuksessa odotin, että vetäisi itse pään pois "kiitos" käskyllä, enkä vetänyt kapulaa poispäin, ei meinannut irrottaa :)

Tunnari 8

Alku hyvä, vauhdilla kapuloille, vähän vilkaisi liikkuria mennessä. Aika suurpiirteisesti haisteli, mutta otti oman heti ja osittain laukassa takaisin. Tuomari oli tarkka kapulan pureskelusta ja päivitteli hampaanjälkiä kapulassa.

Kauko 5

Alkoi hyvin, mutta sitten m-s vaati toisen käskyn ja ponteva käskyni sai Bn peruuttamaan. Tais kyllä peruuttaa vähän jo i-s vaihdosta. Seisomasta liikkurilta putosi kyltti ja Risty alkoi katselemaan taakseen ja ylimääräisiä käskyjä ja Risty tais keretä käydä maassakin.

yhteensä 231p./II palkinto/ sij. 3.

Treeniä ja seuraavan kerran sitten paremmalla tuurilla.