Kisat HauHau hallissa Pmäellä, tuomari Salme Mujunen. Päivän sana LOISTAVA FIILIS JA ASENNE, MOLEMMILLA!

Kiva lämmin/ sopivan raitis syysilma, kisa hallissa. Oltiin ajoissa paikalla kun Tempo starttasi ekassa luokassa (VOI), avoin vasta puolenpv aikaan. Aamulla pikapissitys takametsässä kotona, pien lenkki Pieksämäelle päästyä, Risty odotteli autossa Varman kanssa. Ennen omaa vuoroa pien lenkki, takaisin autoon, otin vähän ennen paikkamakuita autosta ja kerran maahan sivulta (mp) ja perusasentoon (mp). Takaisin autoon. Ennen varsinaisia liikkeitä laitoin tolppaan kiinni edellisen koiran ajaksi ja hain vasta just ennen omaa vuoroa.

*Paikkamakuu 9,5

Liian tiukasti "seuraa" käskyllä kontaktiin alussa, ei hokassu mun ekaa maahankäskyä, joka tuli heti liikkurin käsk jälkeen, annoin toisen, tuomari ei huomannut. Makas suht rauhassa/ skarppina, pari kertaa oli keikauttanut pyllyä lonkalta toiselle. Vähän varovaisesti perusasentoon ("istu")

*Seuraaminen 10

Kiva :) Painoi sopivasti, että tiesin kokoajan B olevan mukana. Keskityin käännöksiin ja sopivaan ask pituuteen, kannatti. Hyvä juoksu osuus! Alussa kontakti vähän seilas, mutta loppua kohti tiivisti tooosi hyväksi. Ihana!

*Maahanmeno 10

Ristymäinen, inasen nopeammaksi voisi saada, mut riitti tänään.

*Luoksetulo 7

Lähti lujaa, annoin käsimerkin just merkkien kohdalla (en osaa arv. sopivaa paikkaa), valui aika pitkälle mut pysähtyi! Toinen osuus myös laukassa, pa jäi vähän taakse

*Seisominen 9

Pienet sivuaskel teputtelut ja mä vilkaisin taakseni kun kuului niin kova läähätys, et luulin Ristyn tallustavan perässä. Ei onneksi kuitenkaan tullu :) Loppu hyvä, istumaan vähän vinoon?

*Nouto 6,5

Lähti hyvin ja reippaasti, mut jäätyi kapulalle miettimään. Hetken jo mietin et menen laittamaan kapulan suuhun, mut poimi kuitenkin ja tosi epävarmana ravissa hiippaillen sivulle. Pysyi istumassa luovutuksen!

*Kaukot 10

Noudon epävarmuudesta selvittyään blondi buustas itsensä ihan mahdottoman kovaan fiilikseen, uudelle suorituspaikalle mennessä jopa haukkui mulle 2kert ja kun sanoin tyst, tuli tosi topakkana seuraamaan ja seuras kaukojen paikalle. Itse kaukot parhaat kuin koskaan. Napakasti maahan ja siirrot tosi särmänä, mutta ei liikkunut yhtään. Katsoin koiraa vain käskyjä antaessa ja muutoin liikkuria. Videolta näkee, et peppu pomppaa m-i ihan inasen irti maasta, tais vähän odottaa tulisko seisominen johonkin väliin. Nousi vielä ok perusasentoon.

*Hyppy 0

Hyvä muuten, siis hyppäsi, istui ja jopa sellaiseen kohtaan että uskalsin kutsua takaisin ilman käsiapua (päätä kallistin vähän vasemmalle). Just kun oli kääntymässä sivulle ja meinasin huokaista et nyt se onnistui, niin blondi päättikin ottaa uusinnan ja hyppäsi takaisin! Eeva oli sitä mieltä, et blondi epäili et jotain jäi kun ollaan otettu nyt enimmäkseen hyppynoutoa. :) Ei voi kun nauraa, koska uskomatonta että sillä oli niin paljon virtaa ja yritystä viimeisessä liikkeessä et sovelsi vähän omiaan!

*Kokonaisvaikutus 10

HYVÄ ME!

160,5p./ AVO 1/ sij. 7/13.

Ihan älyttömän hyvä fiilis jäi ja moni kävi ihmettelemässä ja kehumassa meidän suoritusta. Olen tosi onnellinen ja ylpeä meistä molemmista, ei olla treenattu turhaan! Tää tunne muistiin ja täytyy käyttää mielikuvatreeneissä. Suuri kiitos kuuluu meidän huippu kivalle treeniporukalle ja erityisesti valmentaja Satsulle, ilman teitä ei todellakaan oltais tässä pisteessä. Mutta nyt ne todelliset haasteet kuulemma vasta alkaakin :)

Kiitos Eevalle ja Tempolle sekä sitkeälle Konstalle mukavasta päivästä, harmi ettei Tempo yltänyt tänään siihen ykköseen vaikka kuinka lupailtiin... Ens kerralla sitten ja muistakaa siinä suorituksessa oli PALJON HYVÄÄ!