Kenttäkierros jatkuu, aamulenkin jälkeen Lähemäelle. Kait sitä vähintäänkin joskus pitää tehdä epäonnistunut treeni, tuli tässä.

*Ruutua

Taas yritin kaukaa, seurauksena että juoksi mihin sattuu ja haisteli maata. Pois ja uusi lähetys, juoksi ruutuun ja haistelee, haistelee. murahdus... liekkö vaikutusta, että Varma oli mulla mukana ruutua rakentamassa ja Risty tarkisteli mitä oltiin kentällä puuhasteltu vai olenko heitellyt liikaa nameja ympäriinsä treeneissä niin rupeaa nyt haistelemaan jos ei ole ihan varma mitä tekis. Yritti sitä myös hallilla sunnuntaina. Palkkasin tänään sitten kaiken kädestä, kun lopulta ruutuun meno alkoi onnistua niin kävelin senkin palkkaamaan luokse. Täytynee helpottaa nyt tämä ruudun alku jotenkin, että sais nyt edes jollain tyylillä onnistumaan heti kun mennään kentälle.

*Noutoa

Ja p..leen meni tämäkin. Piti hyvin ja toi kerran kutsunoutona ok, laitoin kapulan maahan B ja mun väliin. Tuli ohi, kielsin ja käskin uudelleen, läpsii tassulla ja kun palautti niin sylkäisi pois suussa mun lähellä. Kapula takaisin suuhun, käsky, kehu, jätin ja uusi kutsu, vauhti huononee, puremista tulee ja tarpeettoman usein pudotti myös :( Mikähän tässä olisi nyt se toimintamalli... Ei varmaan ainakaan sitä namihetsausta mitä eilen tein, musta tuntuu että heti rupee määrittelemään "vapaaehtoiseksi" tämän toiminnan jos alan jotenkin houkuttelemaan. Ja ensin muka huomasin, että tulee paremmalla laukalla jos jätän istumaan pitkään matkaan, mutta sitten on myös pidempi matka keksiä kaikkea muuta. Jos kehuin liian aikaisin sivulle tullessa, niin pudotti herkästi, jos en kehunut niin saattoi keretä pureskelemaan ennen kuin pääsin kertomaan, että palautus oli hyvä. Täytyisi vaan vissiin unohtaa se vauhti ja tyytyä hitaampaan, mutta onnistuneeseen juttuun. Välillä sillä on niin sikahyvä "tomera" ilme ja tekee varmasti/nopeasti, mutta sitten taas välillä menee tällaiseksi h..vetin pelleilyksi ja vääntämiseksi. Mun pitäis olla niin haka ajoituksessa ja tiukka mutta reilu vissiin.

Vitutii nouto, mutta koitin päästä sen yli ja tehdä jotain kivaa. Tehtiin kaukoja ja teki niitä hyvin vaikka olis tehnyt mieli seurailla ympärillä tapahtuvaa häiriötä (joko lika-auto ja ohikulkijoita). peruuttaminen on Blondin mielestä tosi hauskaa ja tehtiin siitä maahanmenoja + kaikkia asentoja yksitellen kaukaa myös ja menin palkaamaan sivulle (en tässäkään heitellyt namia maahan). Sitten leikittiin, positiivista, että leikki tosi hyvin vaikka oli jo saanut paljon nameja. Vauhti seuraamista, seuraamaan tuloa (ruudun loppua, sai ampua leluun ja se oli tosi hauskaa) ja kokeilin lt pysäytystä niin että jätin lelun takapalkaksi. Meinas ensin varastaa siihen, mutta kutsuin pois ja uudestaa osas jo ensin tulla mua päin ja stopata ja sitten leluun. Ihanaa kun B leikkii ja tuntuu jopa nauttivan siitä!

Istumista olen tehnyt lenkillä joka välissä ja eilen pimässä omalla pihalla oli kiva huomata, kuinka "seuraa" on merkittävä käsky Ristylle. Se bongas jotain mörköjä pimeästä metsästä ja olis halunnut katsella vaan sinne, mutta kun otin sivulle ja sanoin "seuraa" niin tikotti ihan herkeämättömän hienolla kontaktilla mua :) Täytyis tehdä tätä samaa kontaktivaatimusta nyt kaukoihin kanssa.