Pirun liukas ja jäinen parkkis ja autoja ja koululaisia tuli ja meni, mut treenattiin tässä.Johtuukohan ääni osittain paikasta tai mun olotilasta/ jännityksestä, ei ollut läheskään niin kaoottista taas kun Pieksämäellä? Aluissa lievää vinkumista, joka loppui nopeasti. Tein ruudun (kuppi ruudussa) ja tunnarin valmiiksi.

*Tunnari

Ruutu aika iso häiriö, bongas sen ja olis ollut menossa sinne. Eka kasa + oma: pari käskyä lähetykseen, lähti aika varovasti kun nyki vain sivulla olleeseen ruutuun. Meni kuitenkin, haisteli, löysi oman ja lähti kipittämään se suussa Ruutua kohti. Kutsuin pois, pudotti matkalla, nostatin ja otin sivulle. Tehtiin ruutu välissä (meni hyvin) ja uusinta hajotetulla kasalla, ok.

*Ruutua

Ensin siisn kupille, sitten tyhjään ruutuun ja maahan (kuuntelee hyvin!). Menee nyt vähän pyörähdyksellä vasempaan reunaan, täytyy ottaa napakampaa stoppia heittämällä lihapullaa heti käskyyn.

*Pätkä seuraamista

Autoja ja koululaisia tuli ja meni, hyvin seurasi. Vain yhdessä kohti vinkas?

*Kaukoja

Läheltä tekniikkaa ja mietin käsimerkkeä, pitäisö muuttaa niitä? Kun oon ite tosi rauhallinen niin ääntä tulee paljon vähemmän!

*LT stopit

makupalaa heittäen, hyvät!

---------------------

Huomioita: oma rauhallisuus vähentää ääntä, töissä kokeiltua: vähempi arvoinen makupala-> vähemmän ääntä. Kotona keittiö treeneissä vähemmän ääntä kuin ketällä/ hallissa (matalampi vire?). Uloslähtöön oon nyt ottanut taktiikaksi myös kieltämisen; otan kuonosta kiinni ja kiellän rauhallisesti jos vinkuu, hiljaa olemisesta silitän ja kehun ja lopuksi pääsee ulos.