Aamulla satoi, joten ajattelin lähteä hallille katsomaan, joko pääsisi testaamaan uutta mattoa. Hallin ovella oli edelleen lappu "ei käytössä", mutta soitin PJlle ja sain luvan mennä kun paikat oli periaatteessa valmiina. Testattiin sitten uusi kumirouhe keinonurmi ja oli kyllä tosi hyvä!

*Seuraamista

Mulla alussa vähän "käsijarru päällä" kun kyttäsin vinkumista autolta saakka, huono mä. Askeliin koitti vähän vinkaista ja niihin sai suihketta, muuten tuntui hyvältä. Ja riemastui kehuista/ palkasta kun vaan uskalsin tehdä sen normaalisti. Muistan kun joskus katsoin Wemman treeniä ja kun Satsu kehui hyvästä pa:sta niin pappa oikein tormakoitti asentoa ja kallisti päätään palkkaa odottaessa. B teki nyt samaa, tosi söpö :) Käveltiin idarin alkua eli kaks vasuria peräkanaa.

*Ruutu

Oli valmiina ja kuppi kans. Hyvin bpngasi ja meni kovasti. Kehuin kun söi ja sitten huikkasin seis (kävelin samalla lähemmäs) ja heitin uuden namin, en haluis et pääsee huuhaileen kupilta ja vois ehkä tehdä näin? Hyvin reagoi! Sitten pari menoa tyhjään (ekan palkkasin seissistä ja toinen maahan saakka), nyt haki tosi hienosti paikan itse! Loppuun maassa pysymistä ja seuraamaan tulo.

*Luoksetulo

Eka kisamatkasta ja seisominen: musta oli hyvä! Heitin lihapullan. Sitten suora (tulee laukassa reippaasti, vähän vilkaisi matkalla merkkiä). Maahanmenoa ja nyt muuten hyvä, mutta alasmenossa tuli haukku. Soo-soo! Olinko itse liian "häkkyrä"? Vähemmillä avuilla meni hiljaa maahan. Tässä kohden oli kyllä erityisen ihana ja tomera muuten!

*Istuminen

*Metallin nostoja + kokonainen. Nyt oli ihan hiljaa, poimi ihan reippaasti, kokonaisessa palautus ravilla, vaikka nostoissa palkkasin lennosta. Täytyy ottaa sivulletuloja kapulan kanssa, oli vähän varovainen siinä.

*Tunnari

Palkka ruudussa (kuppi vietiin yhdessä jo ennen istumista). Vähän ruutu häiritsi, juoksi lenkillä tunnareille, haisteli kuitenkin ja aika rumasti kauhoen oma suuhun+ kikkailua palautuksessa. Mutta oma tuli sivulle saakka. Palkaksi ruutuun. Toinen yritys toisesta suuntaa ja tää parempi, paitsi kikkaili sivulla kapulan kanssa. Kehuin+ vapautin ruudun kupille, aika hauska Bn mielestä.

*Ohjatun vasenta

Ajattelin nyt alkaa kokeilemaan välillä myös jotain uutta, jos me joskus sinne EVLään sit... Vietiin kuppi vasurille n. 6m, B merkille seisomaan ja "vasen"+ käsimerkki ja kovasti juoksi kupille :)  4 toistoa, hauska temppu tycker Blond

*Kaukoja

Kuppi etujalkojen välissä aiheutti tänään peruuttamista. "Jos en saa ottaa ja ei saa edes katsoa, niin täytyy väistää vähän kauemmaksi" oli Bn ajatus. Tässähän tarkoitus oli saada peruuttamista vähemmäksi. S-M onnistui tästä hienosti kyllä.

-------------------------------------

Loppuun pelattiin vähän jalista Konstan kanssa, B sai osallistua hetken :) Konsta muuten alkaa olla avuksi treeneissä, huuteli luoksetulossa jo "Käsky". Tomera pien kennelpoika :)