Hyi,hyi kun oon ollut laiska tämän päiväkirjan kanssa.. Pääasia lienee, että on kuintenkin treenattu. Viikonloppu meni ralleja katsellessa, lauantaina tehtiin tunnaria pari toistoa kotona ja onnistui ok. Töissä tunnaria, metallia ja kaukoja joka pv, tiistaina hallilla (kylmä!!!), keskiviikkona omassa pihassa ja torstaina käytiin Urpolan koulun parkkarilla. Kokonaiskatsaus:

*Ruutua

Ollaan tehty aina kun mahkuja. Välillä oon juoksuttanut kupille, välillä alustalle ja välillä tyhjään. Vauhti tuntuis taas kupin avulla korjaantuneen enemmän kunnon tavoitteelliseksi laukaksi, mutta tuntuu olevan tuo paikan hahmottaminen vähän vaikeaa ilman kuppia/ alustaa. Menee helposti takaa yli (enkö osaa arvioida käskyä) tai sitten ajautuu reunaan/ merkin taakse tms. Loppua ja maahanmenoa oon ottanut välillä myös. Urpolassa tehtiin tänään tooosi pitkästä matkasta (kuppi), ja kyllä löysi ruutuun musta yllättävän hyvin vaikka oli häiriötäkin!

*Tunnari

Tää alkoi ku...sta viikonlopun jälkeen... Painostinko liikaa muistutuskäskyllä/ lähellä olemalla vai liian monta epäonnistunutta peräkkäin? Viimeviikolla jo innostuin, että tää menee hyvin kun ei juurikaan tule epäonnistumisia, mutta nyt toi useammassa treenissä moonta väärää ennen omaa (käyn aina "asentamassa" omaa välillä uudelleen). Tänään nousi aamulla Urpolassa oma ekalla, jäin itse kauas ankä muistutellut vaikka sekoitti tassuilla (hyvä!). Illalla töissä toi taas eka yhden väärän ja sitten oma, toisella yrittämällä toi heti oman. Harjoitellaan...

*Kaukot

Tässä on edistytty!! Vaihdot tulee nyt ainakin tutussa paikassa aika varmasti, tekniikka vähän rakoilee pitkässä sarjassa ja pidemmällä matkalla, mutta vaihtaa sentään asentoja ekalla käsk. Tehty tätä kans paljon sisätreeninä, häirittynä pitäis nyt tehdä myös. Alun maahanmeno tökki tiistaina hallilla, kylmyys? Pitäis muistaa treenata tätä viiveellä ja olla mun tarkka etten kumarru Blondia päin! Kaukoissa Bn tekin mieli pitää aina melkein ääntä, oon yrittänyt olla tosi rauhallinen tässä, mutta silti.

*Noudot

Metallia sisällä, ekan kerran ulkona keskiviikkona. Hakee ja poimii aika varmasti (varasti keskiviikkona), paluu pää vähän alhaalla ravissa, mutta suoriutuu koko setistä. Pitää kapulaa hyvin, ei siis juurikaan yritä pudotella kun on suuhunsa saanut. Hyppynouto tulee nyt ok kans, jos onnistun heittämään tosi vinon heiton niin mieluusti menee ensin hypyn ohi ja hyppää vasta takaisin; harjoittele vinoja! Puukapulalla pelattiin tiistaina hallilla leikkiä, jossa piti ensin kiertää johde, poimia kapula matkalta ja palatessa sitten lähetin ruutuun, joka oli mun selän takana. Hyvin sain ainakin tässä laukkaamaan mua kohti :) Ruutuunkin stoppasi hyvin, ongelma vaan oli Blondilla mitä tehdä, kun heitin lihapullalla (melkein päähän) ja vaikka yritin vapauttaa niin Blondi ei oikein tiennyt mihin kapulan olisi laittanut :)

*Likks ist

Tässä ei tuntuis olevan ongelmia, kunhan kävelen jalka-avun oikein

*Seuraamista

Tässä pitäis tehdä taas häirittyä kontaktia. Tänään Urpolassa oli häiriötä ihan hyvin (koululaisia, lumitraktoria, autoja), muistuttelin vähän vilkuilusta. Seuruu itse oli tiivistä, mutta musta tuntuu, että pää sihtas enemmän mun oikeaa kättä kuin mun naamaa. Paikka tuntui kyllä hyvältä ja käännökset tiiviiltä, tarviis saada joku katsomaan tätä.

*Luoksetuloa

Tätä on ketjutettu nyt takaperin. Hyvin tuntuu kestävän ketjuttamisen, viimeiseksi oon ottanut aina suoran ja ei vaikuta vauhtiin, tulee ihan haipakalla. Pakko ottaa paljon kuitenkin pelkkää stoppiakin, tänään kun tein kolmantena pv ketjua (palkkaa vaan sivulta) niin stopit vähän venyi. Aloitin uudestaa huonosta seisomisesta ja annoin enemmän apuja ja stoppas jo paremmin.

------------------

Kaikkea on siis tehty ja jotenkin alkaa vähemmän epätoivoiselta vaikutta tuo koko VoiVoi luokka, kisakalenteria oon jo alkanut kaivaa esille :)