Maanantaina ja keskiviikkona pihapieniä:

*Tunnaria, pitoa ja nostoja

*Käännös vas ja seis+ pikku seuraamisia

*Merkkiä

*Kapulan pitoa ja nostoa

*Kaukoja

ja tietty hiljaisuutta :)

--------------------------------

Tiistai-iltana oli sikakivat kimppatreenit KooKoolla, Virpi liikkuroi ja auttoi meitä:

*Paikallaolot

*Ruutua; juoksi ensin kovasti mihin sattuu, mutta löytyihän se ruutukin. Virpi heitti lihapullaa seissiin ja lopuksi kupille.

*Luoksetuloa; seisssejä (Virpi heitti/ heitin itse lihapullaa), välillä suoraa kun katseli aikalailla avustajaa. Maahan myös avuilla. Jospa tää tästä etenis :)

*Istuminen; seuruutin ensin ja Virpi vain huuteli "käsky". Istui sit munkin käskyllä ihan ok

*Kauko; eka ylös ja palkka. Sitten lisää, B meinas tehdä vaihtoja vähän itsenäisesti/ Virpin huitomisista. Vinkumista kun prässäs sitä kuuntelemaan.

*Loppuun temppuratana hyppyä, stoppeja, maahan-istu, sivulle, nouto (palkka lennosta), seuruuta ja loppuun hyppynouto (pidin pannasta heiton ja lähetin lennosta, loppu kokonaisena). B oli tosi innoissaan ja tomera :)

---------------------------------

Oon koittanut ja onnistunutkin olemaan tosi rauhallinen nyt sen vinkumisen kanssa, vääntäminen näyttää vaan pahentavan asiaa. Käytin vähän suihkua ja koitin vaan keskittyä pitämään mielentilan sopivana, Sirken vinkistä ollaan kokeiltu myös "kainaloon ottoa". Ajattelin, et jos nyt ensin koittaisin saada stressiä/ kireyttä vähemmäksi treenitilanteessa, keskittyä olemaan mahd. selkeä ja kannustaa oikealla tavalla mut en kuitenkaan houkuttelis.. Saahan sitä yrittää :)