Aamulla oma treeni. Nyt keskityin vähän tsemppaamaan rauhallisemmin. Satsun kommentit: "Pelkäät liikaa Blondin laamaantumista ja hurluutat yli." Jospa se ei nyt laamaantuiskaan juoksun jälkeen.

*Paikallaan olo

Pakkasta -12, mutta jätin makaamaan ja kävin välillä ulkona hallista hakemassa tavaraa autosta ja palasin+ kehuin ja poistuin taas. Vinkui jätettäessä, kieltämisestä ei sanottavaa hyötyä, mutta hiljeni alku jännityksen jälkeen ja oli lopun hiljaa. Tärisi; kylmä vai liian jännittynyt? Nousi pa varovasti, mutta nousi ilman apuja.

*Pa tuloja, ok, namia. Pieniä seuraamispätkiä, ei vaihtanut nyt leluun kunnolla joten palkkasin namilla.

*Liiks ist. seuraamisen yhteydessä, ok kai (istui siis, mutta en tiedä kuinka nopeasti kun en kääntyillyt) pari askelta ka käännyin ja palkkasin.

*Tunnari

Kokeilin tähän alkuun ennen juoksuttamista, suora lauta ja lähetin haistelemaan vapautuksen ja namin kautta laudan päästä päin. Suht ok, osui omaan ennen nostoa niin että liikahti, pukkasko tarkoituksella? Näytti kyllä vahingolta.. Kohteli omaa rumasti (puri), mutta pa saakka. Otin erikseen sitten nostoja ja koitin saada suun rauhalliseksi.

*Ruutu

Olin tehnyt valmiiksi ennen kuin hain R autosta. Otin ilman alkuhetsauksia muutoin, paitsi otin pannasta kiinni kun kysyin "missä", että ei pääse karkaamaan. Sitten kokonaisena kisamaisesti. Meni reippaalla ja päättäväisellä vauhdilla, stoppi napakka, maahan ok (pelkkä suul), makas rauhassa ja kävelyn jälkeen kutsuin seuraamaan (otin lelun valmiiksi käteen). Tuli reippaasti ja innoissaan, mutta ei huolinut lelua, odotti selvästi namia, joten palkkasin sitten makupalalla. Mutta kokonainen ruutu, hyvä Blondi!!

*Hyppynouto

Kisamainen kokonainen ilman ketjutusta, onnistui, hyvä Blondi! Kapulan nosto nyt nopeampi ja parempi kuin eilen ja pa tuli harvinaisen reippaasti!

*LT

Kokonaisuutta etsiessä... Alku kisamaisesti, seis pelkkä km (hyvä!), maahan kaikki avut, mutta suullinen oli liian vaimea ja nopea "maa", pysähtyi seisomaan ja toisella käsk maahan. Pa hyvin! Kaikki välit hyvin ja tomerasti laukassa! Sitten yksi seis km+suul ja heitin mp heti stoppiin. Ja maahan erikseen läheltä

*Kaukoja

pari s-m ja m-s peruuttamis leikissä ihan edessä heitin palkan vastakkaisesta kädestä mitä B kyttäs (namit molemmissa). 10m, jättö maahan hyvin (palkkasin) m-s, s-i kehu ja heitin namin. Jätin lennosta istumaan ja i-s, s-m (tässä vinkui vähän), menin pa palkkaamaan ja kehuin vasta siinä. Hymyt väliin.

*Kierstämistä ja perusasentoon + heitin namin poispäin ja sai syöksyä sen perään.

---------------

Kotona naksuttelin vielä metallille ja tunnarin nostolle, tää osataan täällä.

---------------

Kasaa kokonaisuuksia vuoronperään + pilko kaikkia kuitenkin vielä myös paloiksi. Kohta vois ketjuttaa pari liikettä ja treenata sitä kautta "kisakuntoa".