Ripa sai treenata aika lopussa, oli tosi yritteliäällä tuulella:

-Ruutua: musta tietää nyt minne pitäis mennä ja mitä tehdä, mutta ei kauheasti kunnioita mun käskyjä. Etsii kuppia haistellen eikä kunnioita seis käskyä. Jos ei regoinut seissiin, kävin pysäyttämässä tuusailun ja kerroin "täällä kuuluu seisoa sitten kun sanotaan". Alkoihan se seissikin löytyä- kävin itse palkkaamassa kädestä.

-Luoksetulo: tässä sama, silloin pysähdytään kun sanotaan. Jos ei niin kävin palauttamassa stoppipaikkaan ja palkaksi onnistuneesta sai tulla sivulle+ palkka. Tein tätä aamulla myös Visulahdessa; toimisko?

-Istuminen; Tiia liikkuroi- ensin taas seisoi. Plääh! Toisinto ilman liikkuria ja istui hyvin. Kukaan ei keksinyt muuta eroa kuin että toisinnossa mulla oli lihapulla oikeassa kädessä (tämän kyllä hokasin itsekkin). Noo tää pitää saada vaan toimimaan.

-Kaukojumppaa läheltä, tein aamulla myös ja totesin, että olis syytä vähän muistutella tekniikkaakin.

Ripa oli kiva ja otti palautetta hyvin vastaan, ei pitäis mun vaan vaipua houkutteluun. Riemastui kyllä hyvin kehuista sitten kun teki oikein. Lopuksi kun spekuloitiin ja Ripa hengaili kentän reunalla se kävi hyvin puuhakkaana hakemassa mulle kaikki 4 maassa olevaa noutokapulaa. Toi ne tomerana sivulle saakka ja sai tietty lihapullaa koska koulutti niin taitavasti emäntäänsä :)

-Kaukojumppaa