Eilen aamulla Tiina hieroi Ristyn, jumissa edelleen, keskiselkä hyvä mut ylä ja alas jumissa. Venytyksiä ja hyvä olis koittaa välillä saada kontaktiin oikealta puolelta myös. Illalla kotona pihalla puuhasteltiin noutoja, lt pysäytystä puuta kiertämällä, vähän kaukoja... Oon saanut ryssittyä noudon nyt siihen vaiheeseen, että taas melkein poikkeuksetta miettii nostoja. Menee hyvällä vauhdilla kapulalle, mutta stoppaa sinne ja mietiskelee, jos vaan odotan niin yleensä lähtee palauttamaan. Mitä oon tehnyt, mietin, Visulahden kisassa oli paras kisanouto mitä ikinä ja sen jälkeen olen erinäisillä keinoilla koittanut hiillostaa palautukseen vauhtia. Ei kestä vissiin hetseemista, lennosta palkkaamista eikä kovin suureellista hihkumista palautuksen aikana. Palattava edestä poimisiin ja loppuunasti palautuksiin. Ohjaaja oltava tosi cool ettei aiheuta pelleilyä.. Tunnaria tuo kotona kivasti, sisällä ihan himo hyvin, etsi ja toi sivulle saakka jo viereisestä huoneesta eilen :) Niin ja aloitettiin kosketuskepin harjoittelu, uus hauska temppu ja B alkoi hokasta juttua aika pian. En tiiä kyllä mihin sitä vois käyttää, mut olen joskus sellaisen hienon hankkinut niin keksin kaivaa sen nyt esille.

 Eevan ja Tempon kanssa kentällä aamulla. Teemana "Yritteliäisyys palkitaan" :)

*Seuraamista

Menin kentälle ja aloin odottamaan, että B tarjoaisi perusasentoa/tekemistä. Alku viritys (mikä?) taisi olla niin huono, että ei oikein tajunnut reagoida paikallaan seisovaan ohjaajaan, katseli, rapsutteli ja hyppi välillä mua vasten. Lähdin kävelemään ja tuli seuraamaan aikasta pian. Palkkaa, vähän naksua tähän myös... Jatkoin kävelyä ja käännöksiä, hyvästä paikasta "nappasin" tekemisen ja "seuraa"+ palkkaa. Tehtiin käännöksiä ja askeleita, vasemmalle+seis ja vasemmalle pyörimistä. Peppu alkaa musta löytyä jo käyttöön.

*Noudot+ nostot

Laitoin maahan metallin, puukapulan ja tunnarin. Seisoin parin m päässä ja odottelin mitä Blondi tuumais. Meni pian ja haki puukapulan ja toi nätisti sivulle, helppo juttu! Palkkasin ja jäin taas seisomaan, meni metallin ja tunnarin luo, arpoi kumman ottais, kauhoi tassulla, kokeili poimia metallia. Aika pitkällisen miettimisen jälkee päätyi metalliin ja toi sitä, pudotti mun viereen, vaihdoin vähän paikkaa ja odotin, että tulee sivulle ja tulihan se viimein. Hieno tyttö! Viimeiseksi tunnari, piti pelleillä ja tassutella nostoa, mut kun olin vaan hiljaa niin poimi viimein ja sivulle hienosti! Tuo metalli homma on nyt vähän outo, poimii tosi paljon huonommin kuin vähän aikaa sitten ja pudottelee mun lähellä?? Outoa, ei tehnyt sitä aluksi??

*Ruutua

Alusta ruutuun ja aika lähellä, odotin, että itse lähtee ruutuun ja kun liikkui ruutua kohti niin "ruutuun" käsky. Heitin palkan. Välissä kerran tyhjään, meni hyvin ja hihkaisusta pysähtyi, palkka lensi! Viimeinen vielä alustalle. Tomerasti teki.

------------------------------

*LT

1 suora pitkällä matkanna, autoin sivulle kääntymisen. Pysäytyksiä; heitin makkaraa ja kutsuin takaisin, pysähdyksestä (km+käsky) heitin taas namin. Kentällä on tässä hommassa jotenkin löysä, tulee hopohopo laukkaa ja pys venyy herkästi.

*Kaukoja

Läheltä m-s tarvii tosi paljon käsiapua. 5m I-S aika hyvä, peruutti vähän. Reilusta 15m (olin tosi "innokas" ja reipas ite) m-i ja i-m, molemmat hyvät! Ekasta vapautin ja palkkasin käteen ja toisesta menin palkkaamaan sivulle.