Konstan kanssa vpllä ja ajattelin tuusailla jotain omalla pihalla. Alkuverryttelyksi pari puun kiertämistä ja sitten varsinaista:

*Nouto ja hyppynouto

Yksi kokonainen tasamaanouto, lähti hyvin, pieni miettiminen kapulalla, mutta palautti laukassa! Sivulle vähän löperösti mut parasta palautusvauhti. Perään kokonainen hyppynouto, siinä myös hetken miettiminen kapulalla, mutta laukassa (ilman apuja) takas ja palkka/kehut vasta sivulla. Otin vielä toisen, nosto parempi ja paluu hyvällä vauhdilla. Autoin paluissa hyppy-käskyllä, vaikka näytti et olis ehkä tullut muutenkin.

*Hyppyjä

Eri kulmista ja matkoista, istumaan hypyn jälkeen ja jokunen lihapullanpala pelkästä hypystäkin. AVO hyppy kokonaisena, ok, hyppäs jopa takas ilman apuja

*Kaukoja

Kauempaa m-i ja i-m, heitin takapalkan, josta meni ihan sekaisin/keskittyminen herpaantui, ei pystynyt kuuntelemaan/tekemään kunnolla kun kyttäsi, joten otin sen pois. 1-2 siirrosta palkka ja läheltä m-s, s-i ja i-s. Ulkona paaljon hankalampaa m-s kuin kotona keittiössä tai kaupalla eilen onnistui kans tosi hienosti. Pitää tehdä helppona vaan vielä.

*Tunnari

Vieras kasa ja oma piilossa lähellä. Singahti vauhdilla vieraalle kasalle, ehdin jo ajatella kääk, mutta alkoi hyvin haistelemaan kapuloilla ja etsi oman. Pari askelta ja hihkaisin JEEJEEJEE!!!

*Seuraamista

Askeleita ja vasurille kääntymisiä ok.

Harmitti kun en oikein uskaltanut riekuttaa lelulla, olis varmaan leikkinyt nyt taas, mutta kun hieroja Tiina sanoi et pitää mennä nyt hetki nätisti kun R oli aika jumissa. Vähän pelattiin jalista kuitenkin..Viaton

Vien K kohta kaverin synttäreille ja lähden Ristyn kanssa pitkälle lenkille. Kivaa!