Eevan ja Tempon kanssa treenaamassa aamulla kentällä. Hyvä vire jatkuu Blondilla, vullukoilla hyvä kuunkierto, Tempo teki myös hienosti!

*LT

Nakkelin ensin palloa ja lihapullia vastaan käskyn ja käsimerkin kera eri matkoilta, viimeiseksi kisamatkalta pelkkä km, stoppasi tosi hienosti, kehuin ja heitin lihapullaa :) Tämä kisoihin kiitos.

*Noutoa

Jättönoutoa; käveltiin ja pudotin kapulan, vähän matkan päästä käännyttiin ja lähetin noutoon. Muuten hyvä, mut paluu ravissa.. Naksu nostosta ja palkkaa sivulta.

*Jääviä ja alkuja

B tarjoilee nyt maahanmenoa omin päin jos odotellaan kauemmin perusasennossa. Eli treenattiin alkuja. Eeva käskytti ja odoteltiin, napsahti pari kertaa maahan, kielsin ja uusi "seuraa", palkkaa kun pysyi. Provosoitiin vielä Eevan maahan käskyllä, vaikeaa kun on niin tuttu pikkuilkiönä.

Jääviä. Eeva käskytti alusta asti liikkeenomaisesti, ei toteltu jäävän käskyä, vaan jatkoin seuraamista, muutama käännös ja käsky omassa paikassa, Eeva naksutteli ja mä palkkasin heti. Naksuttelia oli välillä vähän myöhässä kun jäi ihmettelemään B hienoja vas kääntymisiä ;) Enimmäkseen ok, pieniä sivuaskeleita seisomisessa ja maahan ei menny kerran vaan jatkoi seuraamista, täytyy miettiä käsky oikealle askelmerkille. Loppua erillisenä, seisomisen palkkasin sivulta seisaallaan.

*Kaukoja

Ekaa siirtoa/ paria ylipitkästä matkasta, hyvin nousi nyt istumaan. Eeva heilui vieressä, vähän katseli sitä, mutta reagoi myös käskyihin heti. Toiv seisomis syndrooma kuuluu keittiöön.

*Hyppyä

Varasti hyppyy, kun valmistelin "Mennään hyppäämään".. Ekan palkkasin hyppy+istu, toinen kokonaan, hyppäs jopa tosi suoraan ja palasi ilman apuja.

-------------------

Tempon treenin jälkeen tehtiin ruutu muutaman kerran (3), kaikissa alusta, matkaa pidensin. Keskimmäisen otin perusasennosta, "Missä ruutu?" ja Blondi karkasi... Antaa mennä vaan nyt.

Kiitos Eeva kivoista treeneistä!