Satsu oli valmentamassa KooKoon Pro ryhmää tänään, seurailin sitten koko illan treenejä (paitsi koulutin tunnin ryhmää siinä välissä). B sai treenata eka:

*Seuruuta

Spekuloitiin tätä vinkuma dilemaa. Kun mä hermostun-> B hermostuu ja vinkuu-> mulla menee hermo lisää-> B stressaa ja vinkuu entistä enemmän-> kiellän, annan negatiivista palautetta ja oon huono ajoituksessa+ varovainen palkkaamisessa/kehuissa-> B menee jumiin ja jatkaa vinkumista. Seuruuta ollaan otettu aina alkuun ja siinä väännetty eniten äänestä ja menee ihan jähmöksi koko homma. Mun on nyt oltava rennompi/ selkeempi ja rohkeempi.

*Istuminen

B kontakti katoaa liikkurin käskytykseen; istuminen huono/epäonnistuu siksi? Kontakti treeniä! Tätä tuntui saavan läksyksi aika moni muukin! Tehtiin seuraamista ja satsu käskytti, jos kontakti herpaantui niin uusi "seuraa" ja palkkaa kun pysyi. Ja "istu" vasta sitten kun kontakti pysyi käskytyksessä.

*Luoksetulo

Kisamaisesti alku ja Satsu heitti lihapullan sivusta seisomiseen. B pysähtyi :) Jotain on edistytty!

*Ruutua

Ensin kupille ja sitten erinäisiä variaatioita. Nyt tarjosi paikkaa aika taakse ja maahanmenossa ei tullut yhtään eteenpäin. Just kun olin selittänyt "kyllä se tulee maahan sen verran eteenpäin ettei oo pelkoo et jäis takaa ulos... Kannattaa varmaan opettaa se paikka :) Tsuumaili Satsua aikalailla ruutuun mennessä kun oli heittänyt lihapullaa, meni kuitenkin laukassa eikä pysähtynyt. Korjas hyvin paikkaa takemmaksi jos en kuitannut ekaa ehdotusta. Loppuun näytin paikkaa ja sitten lähetin lähempää, meni tosi hienosti :) Kyllä se sieltä tulee?

*Ohjattua

Merkkiä ja suunitia. B sivulle, joku vie namikupin (vain toinen ja "ohjattu", B saa katsoa). Ohjaa merkille "merkki" ja kontaktista "vasen/oikea" ja käsimerkki. Sitten jossain kohti kaksi kuppia ja toiseen nami/ molempiin namit. Kupit nyt vielä koiran tasalla.

*Kaukoja

Spekuloitiin ja koiteiltiin vaikka mitä. Nyt varmaan blään a: m-s namia heitellen (ei peruuttais tässä ihan sikana), jos rupeaa etupainoiseksi niin sitten pakki-pakki välillä. s-m nami etujalkojen väliin. i-s ei tarviis painostaa niin hirveästi taakse myöskään.

----------------------------------------------------

B tais alkuaäädön jälkeen olla aika hiljaa kun mä lopetin säpittämisen? Ja oli tietty tosi söpö :)

Kaikki saatiin muistutus: muista treenata ja vahvistaa perusjuttuja!! PA tulo on kaiken perusta ja kontakti pitää pysyä! Eli sivulle tuloja ja nopee palkka, häiriötreeniä, alkujen palkkaamista ja seuraamisen käännös vasemmalle+ seis muista tehdä nyt myös paljon!!

KIITOS SATSU SIKA KIVOISTA TREENEISTÄ!!