Mahon ja KooKoon SM porukoiden+ muutamat muut joukkotreenit OR nurmella. Märkä nurmi kun just oli satanut ja ensin po ja tehtiin kahdessa vierekkäisessä kehässä + vaihto välillä:

*Paik makuu

Muut teki istumisen ja R makuun. Palkkasin alun ja lopun, makasi kaiketi ihan rauhassa. Muiden aloittaessa makuun, palkkasin vain alun.

----------------------------

*Tunnari

Kasa+ oma ja paljon yleisöä ympärillä. Ihan sähläystä :( Toi mitä sattuu, lähti vasta toisella käskyllä. Otettiin aika monta variaatiota ja kielsin välillä sähläämisestä, mutta ei paljoa auttanut plääh

*Seuraamista

Pirjo käskytti, Tiina kommentoi ja ympärillä pyörijöitä. Palkkasin satunnaisesti ensi pätkistä ja sitten askeleita. ok

*Kaukoja

Palkkasin alun maahanmenon ja sitten ekan siirron (molemmat). Sarja lähempää vajaalta matkalta, välillä s-i tais vaatia 2 käsk

*Luoksetulo

Palkkasin alun ja Tiina heitti merkin kohdalla lihapullan/ mä annoin km. Hyvä ajoitus :)

--------------------

*Liik. ist

Johanna käskytti ja suorapalkka istumisesta. Keskityin antamaan käsk liikkurin ohjaamisesta. istui ok. Loppu erikseen.

*Ruutu

Kuppi valmiina, ei bongannut, joten kävin näyttämässä. Meni lujaa. Toinen ruutu myöhemmin (kuppi valmiina) ja sen bongas jo. Erikseen läheltä seis ja maahan ja loppu.

*Metalli

Sovittiin Satsun kanssa, et vois kokeilla palkata nyt välillä nostoja. Läheltä, näytin rasiaa ja palkkasin noston, toinen jo parempi.

*Puu

Alku kisamaisesti ja nostosta (kun oli käänt jo takaisin) vapautin palkkaan. Johannan kommentti: ei oo ennen tehnyt noin nopeesti :)

Loppuun siis se toinen ruutu ja loppuosat

------------------------------

B oli ihan särmä ja Johanna kommentoikin: "Ompa se saanut vauhtia". Tunnarin pelleily ärsyttää, mut tais olla liian vaikee siihen alkuun? Liikkeiden alut ja loput onnistui hyvin nyt! Nyt B saa jäädä juhannus tauolle ja mamma keskittyy maajoukkuetehtäviin :) Huh kun jännittää!!!