Aikamoinen blogikuolema iski kaikessa hässäkässä ja vaikka ollaan vähän treenattukkin niin myös pieni toko masennus hiipi viikolla. Ongelmia vireensäätelyssä; jos ei tuu ääntä niin tulee helposti huuhailua, leikkiminen ei kanna ja ahneuskaan ei aina ole huippuluokkaa :( Jotain onnistumisia kuitenkin myös ja tänään oltiin KooKoolla Christan valmennuksessa ja paljon valoisammin mielin taas!

Mä oon flunssassa ja ääni oli eilen totaalisen pois, mutta onneksi tänään tuli edes jonkin sortin pihinää niin päästiin treenaamaan. Risty teki voittajan läpi, palkkasin väleissä. Välit laitoin Ristyn maahan kun Christa kirjoitti kommentteja, kutsuin siitä mukaan jatkamaan (pari tuloa palkkasin), tää tuntuis nyt toimivan väleihin! Odotti rauhassa ja tuli hyvällä innolla jatkamaan.

*Seuraaminen

Alkuun vinkui, yiritn kieltää ennen alkua, mutta ei oikein auttanut. Vinkui ekat osuudet, mutta lopetti jossain vaiheessa. Tuntui alussa aika tiiviiltä, mutta Christa ei antanut kommenttia et olis ollut liian tiivistä. Ekassa juoksussa pomppi? Toinen juoksupätkä ok. Hidas oli huonointa, C:n kommentit: "ryhti ja osittain kontakti katosi, peitsasi ja "ui kuin kala" sivulla." Kävelinkö liian hitaasti, koska koitin kävellä normaalin aika rauhassa (se oli kuulemma hyvä), mutta hidas tais mennä liian hitaaksi ja vaikea rytmi Blondille? Muuten seuraaminen oli kaiketi ihan siistiä, oltais kuulemma saatu ehken 8 (-ääni+pomput)

*Liik istuminen

ok!

*Luoksetulo

Jätössä hidas maahan, hyvin odotti mun käskyä eikä reag liikkuriin, lähti lujaa, seis pitkäksi, maahan vähän vain hidasti eikä aietta mennä maahan. Tuli pa. Palautin seisomaan ja maahan apujen kera, palkkasin siihen. Tähän keksitään huomenna jotain

*Ruutu

Hetsasin alkuun aika kovasti pannasta pitäen (hyihyi). Lähti lujaa ja meni perille saakka, pyörähti vasemmasta sivusta seissillä ulos. Uusi "ruutuun" korjasi, mutta aika etureunalle, laitoin siitä maahan. Varpaat tais olla yli, olis pitänyt peruututtaa vielä.. Maahan vähän hitaasti, mutta ok. Makas rauhassa ja lähti hyvällä vauhdilla "seuraa" käskyllä ja tuli oikealle puolelle :)) Vähän väljä seuruu, mutta tuli seuraamaan ilman käsi/nami apua!

*Metalli

Laukalla kapulalle, suht nopea poiminen (mietti, mutta toimi kokoajan), palautus ravissa, pa väljä. Piti ja istui luovutuksen jälkeenkin :)

*Hyppynouto

Meno ok, siisti poimiminen, paluu vähän hitaampi mutta otti laukka-askeliakin. Pa väljä. Vapautettiin kapula suussa ja heitin namin

*Tunnari

Rivi. Kääntymisessä säätöä, otettiin toinen yritys ja kehuin kun istui. Lähti ensin tunnarilaatikolle, joka oli matkalla. Sitten kapuloille ja vähän huuhaa haistelua, mutta haisteli kaikki kapulat läpi. Kuopi oman tassulla suuhun, palautti ravissa, pureskeli ja pa väljä. Piti kuitenkin loppuun saakka suussa. Tähän pitäis saada motivaatiota nostettua.

*Kaukot

Oli jo vähän huuhaa (heijastuiko ed. liike?), kontakti hukassa alussa ja maahan vähän huuhaa. Skarppasi kuitenkin jätön jälkeen, teki kaikki siirrot ekalla (i-s-m-s-i-m), seilas 3  ekaa siirtoa jonkin verran, loput paremmin! Positiivista että teki kaikki!

Suurin dilema on lienee saada kaikki liikkeet tehtyä ilman välipalkkoja ja niin että ääntä ei tulis. Alkuu C ei ollut huolestunut seuraamisen vinkumisesta, pitäiskö hakea kisoihin mielentila, jossa mieluummin alussa vähän vinkuu (korkealla), kun suorituksen aikana kuitenkin vire laskee niin ei laskis liian alas. Treeneissä edelleen keskityttävä kuitenkin siihen, että mitään ei saavuta vinkumalla ja mitään ei tapahdu jos vinkuu. Luulen, että osittain vinkuminen katoaisi kun saisi suorittamisen varmemmaksi ja Blle turvallisen olon, ilman että hiillostaa sitä liikaa, Noutojen palautuksille ja palle tehtävä jotain, Cllä oli kuulemma joku idea, katsotaan huomenna. Ruutua ja tunnari ja lt olis tarkoitus kans huomenna pilkkoa. Saatiin Christalta kiitosta, että ollaan kovasti vuodessa kehitytty, Blondin tekeminen näyttää paljon fokusoituneemmalta kuin viimevuotinen huuhailu :)

Kiitos hyvistä treeneistä! Valmennus jatkuu huomenna!

ps. Musta tuli muuten uusi Toko maajoukkueen joukkueenjohtaja, aika jännittävä pesti!! Oon aika otettu, täytyy koittaa hoitaa homma huolella :) Onneksi Jessica ja Christa on luvanneet autta, et ei mee amatööri ihan puskaan :)