Kevät on oikeesti tainnu tulla, Lähemäen kenttäkin treenikunnossa :) Ensin treenasivat pennelit ja Blondi hiilestyi autossa, mutta omalle vuorolleen päästessä malttoi olla kuitenkin hiljaa! Pennelit leikkivät tomerana ja söivät namia sivulla, meinasi sormet mennä siinä mukana :) Blondi teki:

*Ruutua

Ensin kauempaa alustalle ja seissiin heitin lihapullaa. Sitten ilman alustaa, vähän lähempää ja joka suunnasta paikkaa. Tosi hienosti sihtasi paikkaa ja jos meni liian sivuun ja odotin hiljaa niin korjasi keskemmälle. Heitin namia, teki hienosti! Viimeiseksi vein tosi kauas (alusta ruudussa) ja meinasin lähettää sieltä, mutta ei oikein bongannut ruutua joten kävin näyttämässä ja uudelleen -> meni hienosti. Seis ja kävelin palkkaamaan lähempää.

*LT

Molemmat stopit ja heitin namia. Kutsuen ja namia heittäen ja takaisin. Suht ok, ei jarruta nyt kovin "liinat kiinni" vaan vähän hypähtäen...

*Tunnari

Rivi: meni hyvin, aloitti haistelun, nosti oman, mutta pudotti ja rupesi kuopimaan paikkaa, jossa oma oli??? Lopulta otti väärän ja toi sen sivulle? Mikähän uskonpuute tässä? Välillä muuta ja sitten uudelleen ympyrä; meni vähän huuhaa ja haisteli maata kauempaakin, mutta kapuloilla ihan ok työskentely ja otti oman. Palauttaessa pudotti matkalla, odotin hiljaa ja poimi uudelleen ja toi sivulle. Plääh

*Kaukoja

Teki hiljaa! Tässä nyt pari vaihtoehtoa; tekee ihan hyvin (noo tekniikka vois olla parempi, mutta tekee siis mitä käsketään) tai tekee ihan mitä sattuu tai ei mitään. Ei lienee muita vaihtoehtoja. Mutta parannusta: ei vinkunut eikä haukkunut!

Viimeisenä siis se toinen tunnari ja riemukas palkka :)