Iltalenkin jälkeen pihatreeniä.

*Ruutua

B odotteli kiinni auton peräkoukussa ja tein ruudun tielle. Vietiin yhdessä maksalaatikkko kuppi ruutuun ja vein aika kauas (30m?), varmistin pannasta kiinnipitämällä (istui sivulla) "missä ruutu", oli kyllä kovasti keskittynyt oikeaan suuntaan jo ilmankin :) Lähetys ja meni tosi lujaa kupille! Just sellaista "oksat pois" laukkaa kuin haluisin! Otin kupin pois ja tyhjään ruutuun bongausta "missä ruutu +lähetys", bongas ruudun tosi tomerana, just sellainen topakka ilme naamalla kun oli alussa alustaa opetellessa. Toinen kerta ja hyvin. Molemmilla tähtäs vähän vasemman etumerkin taakse pysäystä, toisella kertaa kävin korjaamassa makupalalla ohjaten vähän keskemmälle ja palkkasin siihen. Kerran hypyn kautta (lähetin hypylle poispäin ja vapautus ja "ruutuun"+ heitin namin) ja viimeiseksi taas kupille- lujaa meni :)

*Hyppy leikkiä

Hyppy-jipjip- seis ja kaukojen joku siirto. Sama ja liik. maahan. Mukavaa temppuilua :)

*Tunnari

Vieraita levällään ja oma takalaidassa. Tuli 3 väärää ja sitten vasta malttoi etsiä oman.. Näytti että muka haistelee, mutta oma ei sattunut kohdalle (jäi vähän jalkoihin) ja otti vaan sitten jonkun. Ekan palutti tosi kauniisti etuhampaiden välissä pitäen, otin palkkaamatta pois ja vasta omasta (sitä jo pyöritti) palkkasin riemukkaasti. Toisella yrittämällä jaksoi haistella oman ja sivulle saakka. Pitäisköhän tähän alkuun tehdä laudalla tai helpottaa se eka vai miten sais heti motivaation/ malttamisen kohdalleen? Jotenkin tuntuu, että kun saa riemukkaat kehut ja palkat ekasta (vaikka ensin olisi tullut vääriä) niin sitten malttaa tsempata toiseen paremmin. Väärä mielentila?

*Hyppynouto

Rukakuppi kädessä seläntakana. Kokonainen, B meni pienen lenkin kautta kapulalle, poimi heti ja nosti jopa laukan palautukseen. Olin paikallaan pa saakka ja sitten riemukas vapautus ilman luovutusta ja maksalaatikkoa kupista.

------------------

Mukavaa temputtelua, Blondi oli topakkana, mutta ei äännellyt ollenkaan. Yritteliäs ja tomera ilme naamalla teki töitä. Hyvä B!