Tänään taas masentaa. Ainakin yritetään tehdä ongelmille jotain; aamulla kuudelta ylös ja kentälle syömään aamuruokaa ja treenaamaan vähän. Illalla omassa pihassa ruoalla ja vähän naksuttelua sisällä.

*Noutoja

Huuhaa metallissa edelleen ihan omiaan, asettelee lärviään ja päätti illalla olla taas hakematta. Mikä h..vetti tässä nyt taas kusee?? Kentällä aamulla meni, poimi pienen asettelun jälkeen ja toi. Hyppynouto (jätetty kapula) ok

*Tunnaria

Oma löyty aamulla ja illalla, mutta puree ja pudottelee palauttaessa. Tehtiin sitten pelkkää pitoa ja nostoja/sivulle.

*Ruutua

Meno vauhti ihan diipadaapaa, alusta ei oo nyt "se juttu" ja kupillekkin meni vähän lörpösti. Otetiin alustalle lähempää ja sitten ilman alustaa-> sihtas taas oik etumerkin taakse, Näytin paikkaa ja uudelleen ja nyt oli parempi paikka.

-------------------------

Vaikka yritin tehdä lyhyet ja hauskat treenit superpalkalla niin jotenkin kökkö fiilis jäi. Tuli taas sellainen olo, et olis kiva jos olis joku palkka mille B edes juoksis lujaa/ minkä ihan hulluna haluis. :( Sen tästä saa kun lulee/toivoo välillä ajavansa mersulla ja alla onkin vaan lada. Tai ehkä en vaan osaa ajaa sillä. Tai ehkä joskus, mutta ei ihan jokapäivä. Ollaan treenattu joo nyt joka pv, mutta ei musta paljoa kerrallaan ja oon koittanut tehdä hauskoja treenejä.