Eevan ja Tempon kanssa aamutreeneissä.

*Ruutua

Laikkien. Eli leikkiä, lelun ryöstö, "Ruutuun", seis ja lelu lensi perään. Hyppäsi alustalle niin että liukui sen kanssa ruudusta ulos. 2x alustalle ja 2x ilman alustaa. Viimeinen aika kaukaa, vaikka olin sitonut karvareuhoon pallon niin heitto jäi vajaaksi. Heitä paremmin... Blondi meni kuitenkin ruutuun ihan hyvällä tohinalla ja ei haistelua laisinkaan. Aloitin aika läheltä.

*Seuraamista

Lähinnä perusasentoja. Odotin, että tarjoaa itse -> tarjosi välillä ja pari kertaa singahti vieressä olevaan ruutuun kun olin hiljaa. Myös käskyllä ja odotin, että piti hetken kontaktia, namia. Pari suoraa pätkää, palkaa kun seurasi hyvässä paikassa ja pää pysyi paikallaan.

*Noutoa

3xpito (sorvatulla); piti rauhallisemmin ja nosti naaman kontaktiin nopeasti! Heitin/ sylkäisin namin. 2xkutsu (sorvatulla), aika pitkä matka, tuli laukassa (!) suht rauhallinen pito lähellä. Palkaksi maksalaatikkoa rasiasta. 1x kutsunouto (ohjatunk), kiersi kapulan mun puolelle ennen poimimista, mutta työskenteli kokoajan. Loppupätkä ravilla.

Nostoja ja viedyn kapulan noutoja on tehty kotona keittiössä, tässä naksua jonkin verran

*Kaukoja

Kaikki asennot, palkka yhdestä siirrosta. m-s tekee nyt paikoillaan (heitin nyt namin) ja i-m on ihmeen hankala.. Hiihtää eteenpäin aika herkästi??

Välissä tehtiin uusia temppuja "läpsy" ja "pujo" (al. viime viikolla), Blondi on söpö kun yrittää oikein kovasti. :) Pujo on jalkojen välistä pujottelua (nyt alkuun yhden jalan kierto) ja kun tyhmänä alkuun koitin laittaa siihen käskyn "kierrä" niin Blondipa kävi kiertämässä kaikkea sopivaa lähellä olevaa kuten Eevaa. Nyt se on sitten pujo. "Läpsy" on seisaaltaan läimästy tassu, välillä tulee molemmat kun oikein kovasti yrittää.