Eli nyt ei niinkään treenamminen vaan TOKO MM 2009. Josko koittaisin tänne kirjoittaa jotain kisoista niin ei tarvii niin paljon tekstareita laittaa :) Eli täällä ollaan, hotellissa Samorinissa Slovakiassa :)

Matkaan startattiin Mikkelistä n. 4.30 kun Satsu saapui Welmun kanssa Varkaudesta. Siirrettiin kamat Vitoon ja jatkettiin matkaa kohti Helsinkiä. Keli oli aika kehno, räntää ja vettä satoi vuoronperää ja pimeää oli, mutta matka taittui ja ajoissa oltiin Helsinki-Vantaalla. Kentältä bongattiin heti Jesica ja Christa ja sitten tavaroita ja koiria koneeseen tsekkaamaan. Kaikki sujui ok ja päästiin matkaan, koirat ruumaan ja ihmiset Malevin koneeseen ja matka kohti Budabestia alkoi. Koneeseen mennessä porukkaan liittyi vielä joukkueenjohtaja Pipa.

Budabestiin saavuttiin suomen aikaa 11 jälkeen ja heti tulosaliin päästyä huomasimme itsekseen hallin seinustalla nököttävät boxit. Katla, VIP ja Welmu olivat ehjin nahoin selvinneet matkasta. :) Kaikkien tavarat löytyivät myös, Pipa jäi odottamaan loppuja joukkuelaisia ja me lähdimme etsimään taxia ja matkalle kohti Bratislavaa. Taxit eivät olleet kovin innostuneita ajatuksesta, että kyytiin tulisi koiria, mutta onneksi asiasta oli sovittu jo etukäteen ja ei kun kaverit kyytiin ja matka jatkui taas. Yksi tilataxi imi mukavasti 4 akkaa ja varsin rauhallisesti ja sopuisasti matkustamiseen sopeutuvat nelijalkaiset.  220km matkaa, rajan ylitys ja muutama hieman epäilyttävä välikommellus ja saavuimme määränpäähämme, oikein mukavaan Kormoran hotelliin Samoriniin. Matkan aikana kerkesimme hieman epäillä, kun taxi kuski mm. purki autostaan kaikki taxi merkit pois ja riisui työ asusteensa (kravaatti) ja matkustimme pätkän myös lautalla, mistä ei ollut etukäteen ollut mitään puhetta. Mutta pääasia, että päästiin perille!

Iltapäivällä suunnistettiin lähimpään kauppaan koiria lenkkeilyttäen ja syötiin hotellilla varsin mojovan kokoinen illallinen. Nyt sitten vieressä odottaa kuorsaava Satsu ja oma täysi maha, taidanpa myös ryhtyä nukkumaan. Aamulla startataan 6:00 näyttelypaikalle virallisiin treeneihin. Pitäkää peukkuja, että saataisiin Suomalaisille juhlimisen aihetta tältä(kin) reissulta!