Lähemäen kentällä aamutreeniä. Häiriötä piisaa kun pikkukoulukaiset menee kasin aikaan kouluun ja huutelee välillä saako silittää koiraa. :) Blondi oli hyvällä tuulella, leikki hyvin ja vauhtia oli mukavasti.

*Noutoa

Ajattelin tehdä tätä parkkipaikalla ihan ekaksi, eilen huomasin että läähkynä tätä ei kannata tehdä jos haluaa rauhallista kapulanpitoa, tässä vaiheessa läähättäminen haittaa aikasta paljon. Eli pulikan pitoa edellispäivien tyyliin. Mäklää laitettaessa, mutta rauhoittuu pitämään sitten hyvin. Tehtiin vaan sivulla istuen, koska paikka ja häiriö oli hankalampaa kuin kotikeittiössä. Luovutuksia luvan kanssa, saankohan Bn kohta siihen jamaan, että ei päästä pulikasta heti irti? ;)

*Maasta seuraamaan

Jätin maahan ja kutsuin eri paikoista "seuraa" tuli leluun tosi mainiolla vauhdilla ja viuhahti vaan ohi kun nappasi naruun kiinni lennossa :) ihana!

*Liik ist

Yritin sisäistää jalka-apua, palkkasin heittämällä lelua, ei ehkä paras tähän kun jää kytistelemään eikä istu heti persuuksille saakka.

*Ruutua

Yritin ensin kaukaa (olin tehnyt ruudun valmiiksi ja alusta siellä), ei lukinnut, yritin silti lähettää ja singahti mihin sattuu. Lähempää ja sitten kauempaa uudelleen, paremmin, ilman alustaa ja lopuksi vielä alustalle. Bongasi penkalta jotain, minne koitti mennä useamman kerran, ei keskittyminen oikein riittänyt. Mutta vauhti alkaa olla hyvä, kimakasta kiljaisusta seisahtuu suht hyvin, mutta sitä pitäis petrata. Vauhtia enemmän-> tarkkuus kärsii ja narut alkaa lennellä :)

*Kaukoja

Eri matkoilta kaikkia siirtoja, on edistynyt näissä kivasti! Pieni sarja, helpotin matkaa vaikeampiin siirtoihin (m-s ja s-m)

-------------------

Illalla kotona pihassa stoppia pallolla + parit seuraamisen siirrot. ja sisällä noutoa ja kaukoja. Alkoi musta nyt vastaamaan noutotreeniin: mäklää vähän kapulan laitoin jälkeen, mutta rauhoittui ja kun menin n. 5m päähän ja kutsuin iloisesti "hae" niin tuli tosi tomerana ja varmana sivulle! Ei vaikuta yhtään paineistuneelta tai nöyristelevältä vaikka kiellän heti kun vähänkään mäklää ja tulee ihan eri ilmeellä kun aiemmin. Ei tyhjänpäiväisesti hömpötellen ja hohhaillen vaan tosi määrätietoisesti ja tomerasti. Voi kun tää toimis niin hyvin kun nyt näyttää! Kaukoja läheltä, hyvältä tuntuu.