Omalla pihalla pikkutreeniä.

*Ruutua

B odotteli maassa kun tein ruudun. Teemana tänään paikkaa ilman alustaa. Lähetin suoraa kaukaa meni hyvällä vauhdilla ja "seis" käskyllä pyörähti takarajasta ulos. Laitoin kuitenkin maahan, jonka korjasi vähän eteenpäin (taisi olla edelleen vähän ulkona) ja meni heittämään lelun lähempää (kehuin matkalla). Toinen lähempää, kieppasi sivusta ulos, kutsuin pois ja uudestaan. Napakampi seis ja hetin lelun kun oli kääntymässä. Viimeinen salla tavalla, mutta odotin että pysähtyy, kehuin ja heitin lelun. Tässä paikka ja stoppi hyvä!

*Noutoa

1x pito, 1xkutsu (vap. leluun suoraan), 1xpoimiminen ja kerran kokonainen (palkka luov. jälkeen). Alun osat hyvät, paitsi poimimisessa hyppäsi taas ensin kapulan yli ja palasi samantien kun huomasi jotain jäävän (luuliko luoksetuloksi?) Kokonainen siisti; meno laukassa, siisti poimiminen ja paluu ravissa, mutta piti sivulle saakka kapulaa hyvin!! Kehuin ja palkkasin namilla luov. jälkeen.

*Seuraamista

Pieniä pätkiä ja askeleita, mp palkkaa. Häiriötreeniä kun oli koiranulk. tiellä ja K leikki, vaadin pitämään kont. kaikesta huolimatta ja skarppasi hyvin. Suorilla edisti aika rajusti välillä. Palkkaa rauhallisesta ja kestävästä kontaktista.

*Jäävät

Ajattelin ottaa idari järj. kaikki; ekaan tuli sikahieno istuminen, seisominen löytyi käsiavulla. Sen jälkeen istuminen hyvä ja maahan pienellä avulla, palkat heti. Näiden jälkeen pari nopeaa maahanmenoa edestä (lt valmistelua)

*Tunnari

Piilotin kapulan metsänreunan heinikkoon. Etsi tomerasti ja lähti palauttamaan, mutta pudotti matkalla kun en sanonut mitään. Olin hiljaa ja haki ja toi sivulle. Toinen; lähti vauhdilla, haisteli tomerasti, kun löysi pysähtyi ja katsoi mua. Olin hiljaa; otti kapulan suuhun ja ravissa sivulle :) Kehuin ja  palkkaa!!!

*Kaukot

Nää tulee välillä hyvin ja välillä ihan ??? Istumiset ja maat nyt ok, seisomiseen tarvi 2 käsk

*LT

Stoppi + lelu, ok. Jätön maahanmeno oli aika lörppö?

Loppuun leikkiä!