Saatiin yleisöä, viereisessä kaukalossa koululaiset pelaamassa pesistä ja tielle pysähtyi yksi koiranulkoiluttaja ja yksi perhepv hoitaja lapsineen. Liekkö ollut kiintoisaa kun juostiin paljon (molemmat) ja mä hihkuin aina välillä kovaa :)

*Seuraamista

Vauhdikasta, lelulla. Lähdöt lennosta, tiiviitä täyskäännöksiä ja vasemmalle pyörimistä. peppu löytyi tosi hyvin mukaan, autoin jalalla!

*Ruutu

Alustalle, ensin läheltä ja pari kauempaa, hyvä vauhti!

*Alkuja

Perusasennossa kontaktin pitoa, huomautin jos katseli muualle, jossain välissä maahan käsk ja sylk palkan etujalkojen väliin.

*LT

Seis ja maahan, parit kerrat. ok

*Jäävät

Kaikki as kerran, palkka heti

*Kaukoja

Läheltä m-s ja s-m, vartalo apuja (astuin koiraa kohti) ekaan. sarja i-s-i-m kauempaa (s tarvi usemman käskyn?), kehuin väleissä ja palkkaamaan lopuksi sivulle. i-s pari kertaa lähempää. m-s ja i-m n. 25metristä, palasin palkkaamaan sivulta, hyvin teki ekalla!

*Tunnari

Läheltä sivulle, häiriintyy ympäristöstä tosi herkästi ja menee "huuhailuksi"

*Hyppynouto

Häiriintyy tässäkin, jäi kapulalle katselemaan yleisöä ja otti vasta uusinta käsk. Sitten loppu ok. Kerran loppu kapula suuhun ja kutsuna.

*Suora LT maasta

Tosi pitkä matka, hetsasin namipussilla, itse kuitenkin "kisamainen", tuli tosi hyvällä vaudilla, palkka heti kädestä. PA tosin jäi vähän vinoksi.

Muuten hyvä vire ja hauskaa ja vauhdikasta tekemistä, mutta nuo tunnarin ja noudon huuhailut harmittaa! Illalla alkaa Riikan kurssi teorialla