Ekaa kertaa VOI luokassa Varkaudessa. Kisa alkoi klo 9.30 voittajalla, startattiin kolmantena. Risty autosta, hetkeksi tolppaan, sitten "käy siihen" maahan ja kutsuin mukaan kun lähdin kehään (+sai viimeisen namin siinä). Kaikki liikkeenvälit maahan odottamaan, tää tuntuis toimivan. Vastas kehuihin musta hyvin ja tsemppasi muutenkin kivassa vireessä loppuun saakka. Paitsi ne perkuleen noudot meni ihan pelleilyksi :( Sika kuuma, +27C, mutta onneksi tuttu ja turvallinen paikka, kisakaverit ja liikkuri :)

Onnea Niina ja Mira jo toisesta VOI1 samana viikonloppuna ja Saara ja Hukka TK2!! Todistettavasti jotkut pärjää tässä lajissa joskus :)) Eevan kanssa jatketaan vullukka treenejä :) Meidän video löytyy http://twigle.kuvat.fi/kuvat/Toko/Varkaus+VOI+160510/

Tuomarina Markku Mäntynen:

*Paikalla makaaminen 9,5

Vaihtoi kerran lonkalle

*Seuraaminen 7

Vinkumista alussa, Satsu oli suunnitellut kivasti askelsiirrot heti alkuun. Lämpenee niissä muutenkin ja alkuun ääni herkässä eli ei pystynyt olemaan hiljaa. Tuomari ei voinut sietää ääntelyä (siis koiran).Hiljeni kyllä sitten loppuseuraamiseen. Musta oli siistiä perus Ristyä, tuomari huomautti, että jossain kohden oli vähän pullahtanut. 1 perusasento tuli vähän myöhässä. Voittajassa ei saa mitään pisteitä lahjaksi...

*Istuminen 9

Perussetti, olis voinut olla nopeampi, mutta istuu varmasti.

*Luoksetulo 9

Tää saatiin hyvään kuosiin tän viikon treenillä! Blondilla pitää tehdä näemmä tosi paljon autettuja ja nopsaa palakttuja stoppeja. Suora pa lopussa!

*Ruutu 6,5

Ei oikein näyttänyt tietävän/muistavan mikä juttu tää oli, muisti onneksi matkalla ja jatkoi pysähtymättä. Sivusta sisään, jäi oik merkin taakse etunurkkaan. Ohjaaja oli vähän pihalla (odotti liikkurin käskyttävän maahan) ja B kerkes vaihtaa kerran paikkaa ennen kuin tajusin antaa "maahan" käskyn. Meni vasta toisella maahan. Kutsusta lähti hyvällä vauhdilla, mutta tuli väärälle puolelle seuraamaan, korjas kyllä kun pysähdyin :)

*Hyppynouto 6

Plää nää noudot! Yks murheen kryyni!! Lähti hyvin, mutta jäi kapulalle "haastamaan" mua ja pällistelemään, odotin hetken ja kun ei lehtikään värähtänyt niin uusi "hae". Poimi ja toi.

*Metalli 7

Sama patsastelu kapulalla, mutta alkoi kuitenkin passailemaan suuhun ilman lisäkäskyä ja lopulta otti ja toi (ravissa)

*Tunnari 5

Istui kääntymiset hyvin, pikkisellä kroppanykäisyllä lähti hyvin, aika nopsa haistelu (meinas jo ottaa väärän), haisteli vaan kahta kapulaa ja nappas oman. Pureskeli matkalla ja pudotti sivulla suusta just kun liikkuri sanoi "kiitos". Noooo oma tuli kummiskin, ei se ihan mettään menny :)

*Kaukot 7,5

Seilas ja vislas vähän. s-m melko räikeesti eteenpäin, samoin eteni vähän s-i, i-s ja m-s tais sitten mennä vähän taaksepäin. Tähän olis syytä ottaa tekniikka kuuri... Mutta positiivista: teki pitkän suorituksen lopuksi koko sarjan ekoilla käskyillä!!

Yht. 238p./ 2.palk/ sij 4./6, Kiva kisa-hyvä mieli :)

---------------------

Illalla koitettiin vähän paikkoa metallin noutoa superpalkalla ja vaikka millä palkalla, kikkailee siinä kyllä h...vetin helposti :( Ideoita otetaan vastaan. Kuitenkin kun ei mitään vakavampaa sattunut niin ajateltiin kopaista viikonpäästä uudelleen omissa kisoissa KooKoon kentällä. Viikko tarttis nyt kuitenkin treenata kovasti!