Tänään kokeilin erilaista lähestymistapaa treenaamiseen. Aamulla pitkä lenkki ihan "koiraa", en ottanut mitään kontaktia Blondiin ja annoin sen vaan haistella hihnanpäässä. Enkä antanut aamuruokaa ollenkaan. Illalla kun tulin töistä, en huomioinut sitä ollenkaan ja kun puuhastelin aikani ja se kulki perässä ja kerjäsi kontaktia,pakkasin herkut kuppiin ja menin pihalle tekemään tsemppi treenin.

*Ruutua

Vietiin alusta yhdessä ja mentiin lähtöpaikalle lähelle- hetsaus- meni sika lujaa ja tosi tomerasti alustalle :) Heitin lihapullaa. Uudestaan vähän kauempaa: yhtä hyvä vauhti ja tomera asenne. Ilman alustaa: meni tosi tomerasti ja regoi napakasti seissiin: lihapulla lensi heti :)

*Noutoja

Kapula Ristyn eteen ja menin sen taaksen, "hae" ja nappas tosi nopsaa kapulan suuhun ja nopsaa sivulle. Toinen samallainen hypyn kera; B hypyn takana peppu muhun päin ja kapula sen edessä. "Hae" ja blondimaiseen tyylin Risty kävi ottamassa vauhtia sivulta ja teki sitten hienon noudon :) Hassu tyyppi :) Lopuksi metalli; kokonaisena ja heitin aika kauas- meni, nappas aika nopsaa ja palautti osin laukassa. Empä muista milloin viimeksi olisi palautellut laukassa :) Väleissä sai aina vähän syödä kupista, metallin jälkeen kaikki, pidin kuppia kädessä ja seläntakana.

*Tunnari

Epämääräinen levitelmä vieraita (monta) ja vas yläkulmassa. Vapautin namiin ja lähetin; meni rauhallisessa laukassa, aloitti haistelun nurmelta ja haisteli muutamaa, löysi oman ja palutti aika vähällä pureskelulla osittain laukassa. Oma pysyi suussa, vapautin kapulan kanssa ja tästä sai lihapullaa.

----------------

Mielenkiintoista tämä koirankoulutus- Tunteiden vuoristorataa, eläinkokeita ja fiiliksen säätelyä. Ruokaa ennen treeniä vähemmäksi, muuta huomiointia pois ja treeni tehokkaaksi ja määrä sopivaksi. haastetta jatkoon :) Kiitos Satsu taas neuvoista ja tsemppauksesta :))