Tekstari sairaalasta: "Kuvattu on, ei murtumia, mutta ligamentti hajalla, venähtänyt. Side 24h koko ajan, jalka ylös. Ei saa kävellä 5-6 päivään. Kainalosauvat olis hyvät mut niitä ei tässä sairaalas ole :( Aion kävellä sen 15 min huomenna!"

Satsu sai piikin p...seen ensiavussa, ei oikein tiedetä mitä sille pistettiin, voi kuulemma muuttua väsyneeksi ja omituiseksi. Mistä sen tietää milloin se vaikuttaa kun aika omituinen on välillä muutenkin ;)

Koittakaa nyt perkule pitää siellä suomessa peukkuja pystyssä et tää joukkueen tuuri kääntyis!!!

Ei kovin korkea tulostaso aamusta, Ruotsin Diana Ljungstrand ja BC Tazzhagens Tazz teki hyvää pistesarjaa, mutta ohjattu meni nollille. Koira ajaantui keskimmäistä kapulaa kohden ja vaati runsaasti ohjausta oikeaan suuntaan. Metallilla taisi vähän "napata" ohjaajaa, sai silti yhdeltä tuomarilta jopa kympin... Täällä ei tunnu kauheasti haittaavan vaikka koirat liehuvat ja haukkuvat liikkeiden välissä ja välillä aikanakin ja jopa purevat ohjaajaa! Punaisia ja keltaisia kortteja ei ole näkynyt, yhtä kilpailijaa vähän huomautettiin koiran haukkumisesta, haukkuikin aika reilusti.

----------------------

Jos jalka vaan kestää, Christa ja VIP pääsevät huomenna starttaamaan kisan viimeisenä.