AVOn liikkeiden muistuttelua ja fiilistelyä. Aluksi leikittiin

*LT

Jätin, kutsuin, käsimerkki+käsky+lelu lensi heti. Toinen sama, paitsi odotin että alkaa pysähtymään ennen kuin heitin lelun.

*Nouto

Kokonainen, muuten ok, mutta paluu ravissa. Voihan epätoivo... Toinen; jätin kapula suussa istumaan ja luoksetulo kutsusta, piti kyllä hyvin, mutta tuli ravissa.  Ei varmaan tällä viikolla kannata kokeilla mitään uutta, kunhan pysyis paketissa, aletaan säätämään taas ens vkolla

*Jääviä, seisomista

Imutin mukaan, seis ja palkka heti (kädestä). Loppua; jätin seisomaan ja kiersin, hetsasin vähän namipussilla, piti pysyä seisomassa ja kävin palkkaamassa sivulta namilla (seisomassa)

* Hyppy

Lähetin lennosta vinosta ja loppu kokonaisena. ok

*Seuraamista

Suoraa pidempään (ei ennakoi mitään), palkkaa, muutama vas käännös. Ihana tunne kun B oikein painaa peppua mun jalkaan käänöksessä kun teen sen hitaasti ja annan Bn tehdä työn.

*Kaukoja

Kaukaa m-i ja i-m, oli tosi napakkana. :) Olin jätössä tosi särmä. Lyhyt sarja avo siirroilla myös ok

Lopuksi leikittiin vielä ja B kantoi kapulan autoon ja sai ison palkan kun tuli autolla sivulle sen kanssa.

-----------------

Tiina hieroi aamupäivällä, pientä kireyttä ylä- ja alaselässä ja toispuoleinen, mutta ei mitään pahempaa. kk päästä seuraavan kerran. Mummo hierottiin myös :)

---------------

Töistä lähtiissä tehtiin kaupalla käytävällä pari tunnarin nostoa ja palautusta sivulle; haukkui, mäiski tassulla, loikki ja pureskeli, mutta yritti innoissaan ja toi sivulle saakka. Yritän keskittyä yhteen/ pariin asiaan nyt aluksi eli motivaatio työskennellä ja palautus sivulle saakka, puututaan noihin muihin myöhemmin... Metallin tarttuminen kädestä, nosto sivulla maasta ja nosto vähän matkan päästä ja palautus sivulle; vähän varovaisia, mutta ei huuhailua ja piti hyvin kun sai suuhun! Avo kaukoja pien sarja-> oli niin innoissaan ja mielestään nokkela, että tarjoili väleihin seisomisia, ei varmaan olla tehty niitä B mielestä lähiaikoina tarpeeksi ;) Täytynee keskittyä i-m-i systeemiin loput päivistä ettei B heittäydy liian nokkelaksi sunnuntaina (Varkaudessa AVO kisa).