Kisatreeni-ilta, B teki pihalla aika lopussa. Oli tosi ihanassa mielentilassa, yritteliäs mutta ei vinkunut edes pahasti!

*Seuruu: Minttu käskytti, palkkasin hiljaisista askeleista

*Istuminen, kisamainen; seisoi taas ekan, sitten teki useamman hyvin.

*Luoksetulo: eka stoppi valui (tuli lujaa), palautin pannasta merkille ja uudelleen, nyt oli parempi. Minttu heitti lihapullan. Sitten suora ja Minttu seisoi aika lähellä: oli_aika_pomppuista kun odotti merkkiä/ palkkaa :) Mutta tuli ihan reippaassa laukassa perille saakka (hypyt vaan hassuja).

*Ruutu: Minttu vei kupin jo treenin alussa, muisti hyvin ja bongas/lähti/meni kovaa. Loppu erikseen, kävin palkkaamassa pysymisen käskytyksestä ja sitten otin seuraamaan ilman käsk., hyvin tuli.

*Kauko: eka istu-ok. Sitten m-s hyvä! Sitten pieni sarja; vinkui hitusen, mutta teki hienot ja särmät siirrot. Välimatka ei ihan täys viimeisissä.

*Tunnari; se ei pelaa joka pelkää... Kisamainen rivi. Meni tosi kovaa ja innolla kapuloille, nopeasti rivi läpi ja oman yli, nappasi omasta seuraavan. Osittain laukassa sivulle, pudotti kapulan sivulla, odotin että korjasi. Kävin asentamassa omaa ja lähetin matkalta uudelleen, nyt löytyi oma. Tähän pitää ottaa kuuri ennen kisoja.

Kivat treenit, kiitos kaikille!!