Hallilla itsekseen, rakensin ruudun ja aloitin noudolla:

*Noutoa

Tein tarkoituksella alkuun, vaikka vähän aikaa seinässä liekittyneenä hieman ylivireinen rauhalliseen pitoon ja ekaa sai hivenen muistutella. 2x pito, 1x palautus hypyn kautta (hyppynoudon loppu) ja 1x poimiminen+ pa. Palkkasin pidot lelulla ja musta on nyt siinä särmempi! Loput namilla heittäen, vapauttaen kapulasuussa, viimeinen luovutuksen jälkeen. Tää tuntuu nyt edistyvät! Hypyn kans oli hyvä vauhti ja ilme, poimiminenkin oli nopea (vaikka loppu osuus edelleen ravilla, mutta tomerasti).

*Ruutua

Olin siis tehnyt ruudun valmiiksi ja alusta siellä. Talutin pannasta ruutua kohden ja hoin "missä ruutu", kun nyki ja oli bongannut sen niin lähetin ja hyvin meni :) Alusta pois ja läheltä ilman alustaa, kaukaa perusasennosta, läheltä uudelleen ja maahan myös ja lopuksi kerran ilman alustaa ja lihapulla lens seissiin. Nää onnistuu kans nyt mukavalla asenteella, kunhan ei tee alkuun liian vaikeaa, vaan muistuttaa helpommalla. Ja aika paljon oon heittänyt palkkaa heti seis käskyn kanssa, musta on särmentänyt stoppia. Pitäs tietty tehdä sitä viivettä varmaan kohta kans.. Hyvä Blondi!

*Seuraamista

Rauhallisia alkuja, pa tulot oli vähän lörppöjä? (namia) Terävöityi liikkeessä ja palkkasin lelulla hyvästä pätkästä. Suorat kaikissa askeleissa tuntui hyvältä ja kont musta pysyi ok (tosin olin siis yksin, eikä kukaan arvostelemassa..)

*Maahanmenoja edestä ok

*Liik ist kerran ja ok, palkka heti

*Kaukoja

Laitoin kauempaa hyppäämään ja hypyn takana ist+ parit muut siirrot, 2 sarjaa. Vähän tuli Blle yllätyksenä, mut teki särmänä ja ekoilla kaikki siirrot!

*LT

Stoppi hypyn kautta ja viimeiseksi suora lt ja kourallinen lihapullia sivulta :)

Leikkimistä tungin vähän liikaa loppuun myös, olis pitänyt lopettaa se herkku aiemmin... Oppia ikä kaikki.

--------------

Kotona keittiössä kaukoja pelkillä käsimerkeillä lähellä: teki kaikki!! Tunnariin tutustuminen jatkuu; kädestä pelkkää poimimista, maasta sivulle ja viereisestä huoneesta etsimistä ja pa. Kun tuli enemmän liikkumista, niin pureskelua myös, muuten piti yllättävän hyvin! Ja tarjoaa nyt heti pa pulikka suussa, eikä pudottanut kertaakaan.