Hallilla taas Eevan ja Tempon kanssa. Kivat treenit!! B sai liekittyä kun Tempo teki ensin.

*LT

Hypyn kautta suoraa leluun ja yks hieno seis. Topakka Blondi!!

*Seuraamista

Eeva käskytti ensin pätkän käännöksiä ja eri askellajeja, hyvä! Lelu palkaksi. Sitten namilla askeleita, vasemmalle hankala.

*Ruutua

Eeva vei alustan, B näki. Lähti ihan kuutamolla; katseli Eevaa ja meni hopohopo laukkaa alustalle saakka viimein kuitenkin. Uusinta ja alkoi jo luistaa. Pari ilman alustaa (kaikkiin heitin itse lihapullaa) ja loppu erikseen ja lelu. ja leikkiä taas:)

*Liik ist

Ensin edestä muutama, sitten sivulta ja onnistui, yksi riitti. Hyvä B!!

*Kaukoja

Ensin m-s ja i-m erikseen palkaten; hyvät! Sitten sarja; alkoi m-s ja tarvi 3 käskyä??? Mitä mä teen tässä sarjan alussa väärin?? Seuraavat vaihdot ekalla, peruuttamista aika reilusti i-s ja haukkui jossain välissä, tarvii tähän nyt aika paljon varmuutta et on hyvä vaikka palkka ei lennä jokavälissä. Eevan mielestä kuitenkin parempi kun viimeviikolla ja i-m tuli nyt sarjan lopussa sikahyvin!!

*Noutoa

2xpito, ja olin tosi nihilisti tarkkis. 1x istumasta nosto väliltä ja sivulle; hetsasin makupalapussilla ja vahdin että ei aloita ominpäin. Poimi superisti, loppu ravissa mut teki hienosti!! 1 riitti, toivottavasti näitä alkais tulla nyt enemmän!