Satsun, Reetan ja belkkari tytsin kanssa Pieksämäellä. Blondi sai tehdä, kunhan ensin oli hiljaa. Alkuun leikin vähän sisääntuloaulassa, leikki vähän diipadaapa meiningillä, mutta ei vinkunut. Ekan kerran kun erehdyin laittamaan käden taskuun aikomuksena siirtää lihapulla suuhun, piippaus alkoi. Satsu takavarikoi lihapullat multa ja toimi palkkamestarina. Mun ei oo hyötyä tunkea käsiä taskuun kun siellä ei oo mitään ja Blondin on turha kärttää herkkuja kun mulla ei oo mitään :)palkan sai Satsulta (kädestä tai kupista) Mentiin kentälle ja aloitettiin:

*Ruutu

Vein alustan ruutuun ja sitten odoteltiin hljentymistä. Kun hiljeni, lähetin ja meni hienosti ruutuun. Alustalla seisoi tomerana kun kehuin ja satsu kipitti lähemmäksi antamaan palkkaa. Toinen yritys: kokonainen kisamainen. kesti taas aloituksessa aikansa, ennen kuin hiljeni, mutta sitten hienosti ruutuuun (aika vasempaan takalaitaan), maahan ja odotteli siitä (vähän pää pyöri kun odotteli palkkaa lentävän) kun kävelin kuvion Reetan käskyttämänä ja kutsusta ja kädellä auttaen seuraamaan. Jee eka kokonainen ruutu!!

*Hyppynouto

Alku taas vähän kesti, mutta sitten hyppäsi ja haki. Poimiminen vähän hidas ja paluu hyppyyn annoin avun, mutta tulossa...

*Tunnari

Taas alkuun vinkumista. Eka kasa+ oma ja toinen kekoja+ oma. Hiljaa ja alkuun vapautin namiin ja lähetin "oma". Meni rauhassa kapuloille, haisteli ja oman löydettyään kuopimis show (inhoaa hallin suolaista hiekkaa?) ennen suuhun ottamista. Ekalla pudotti ja poimi uudelleen ja sitten palautus ravissa. Toinen ilman pudotusta.

*Kaukoja

Tää on hiljaa aika vaikeeta. Seuraavan asennon sai tehdä vasta kun oli hiljaa, seisomasta koitti käydä istumaan omia aikojaan: korjattiin asento takaisin. Seisomiset ihan hukassa... Kerrattiin setten alkein nami treeniä nenästä vetäen maahan ja seisomaan. Näitä täytyy tehdä taas, ole itse rauhallinen!

----------------

Missä vaiheessa ja miksi vinkuminen levisi kaikkeen?? Täytynee tehdä kokonaisvaltainen kurin kiristys operaatio kotosalla myös. Uloslähdöt on edelleen vähän pitkällisiä, yrittää vinkua, mutta olen ollut tiukkana ja koskaan ei nyt oo päässy ulos jos ääntä pääsee. Illalla kun tultiin Pmäeltä, Blondi oli autossa ihan hiljaa, vrt viimeviikolla koitti vinkua siinäkin kun tajus et tultiin kotiin ja kohta pääsee autosta. Edistystä?

Pennelit on söpöjä ja Risty on tosi liikkis kerhotäti; käy maahan makaamaan ja leikkii kääpiöiden kanssa :)