Aamutreeniä halilla. Jätin auton reteesti keskelle tietä, koska parkkis ei ollut aurattu kunnolla. Seurauksella, että seuraavana saapunut Elena jäi penkkaan kiinni, kun yritti mennä mun auton ohi. No mä avuliaana ehdotin, et käännän Viton ja vedetään sillä, seurauksella että jäin itse jumiin. Elena soitti lapio-ritarin, sattui vielä olemaan Konstan hoitotädin mies ja Tommi sai kaivaa sitten meidän molempien autot ylös lumesta :) Samperin lumi, sais jo loppua sen lisiminen! Treenit oli kivat kuitenkin:

STOPPEJA hyppyleikillä; seis, maahan ja välillä sivulle. Ei juokse ihan raivona, mutta lähtee hypylle suht kaukaakin "toko laukassa" ja stoppaa hyvin.

HYPPYNOUTO kokonainen; varasti ekaan- en palkannut. Toinen: viivettä alkuun ja kehuin pysymisestä ja sitten käskyllä ok nouto (paluu ravissa). Tein toisen ja autoin nostosta laukan hihkaisemalla ja askel taakse- tuli hyvin. Viivettä luovutuksiin ja palkka sivulla istuen.

RUUTU Eka tyhjään ruutuun, meni vähän löysässä laukassa, mutta oikeaan paikkaan suoraa ja stoppi napakasti-> lihapulla lensi. Toinen: jätin istumaan, vein kupin ja näytin paikkaa- lähetys ja meni tosi hyvällä vauhdilla.

METALLI nostoja ja pa. Älisee ja suunnittelee nostoa, kiertelee kapulan ympärillä, ei nappaa heti. hmmm mitähän tähän? Viiveettä luovutukseen ja sen jälkeen.

TUNNARI paljon kapuloita oma jossain kekellä, tein alkuun kääntymisen. Täytyis vissiin harjoitella tuota kääntyilyä kun tuntuu hankalalta (lähtee mukaan, vaihtaa paikkaa). Lähetin pelkällä "etsi", tarvi toistaa käsky kun ei tajunnut ekalla (ollut siis "etsi oma"). Meni kapuloille, haisteli ja haisteli tosi tarkasti, nosti omaa, mutta vaihtoi sitten vieraaseen. Jätin B istumaan ja kävin laittamassa omaa uudelleen ja sitten uusinta- oma tuli. Väliin kaukoja (läheltä-hiljaa) ja sitten uusi (rivi); tää meni sitten näytöstyyliin ja nappas vaan oman ja pa. Viivettä luovutukseen...

-----------------

Töistä lähtiessä tunnari (rivi): eka meni taas sähläykseksi, Niina vei kapulat (kaikki), mä kääntyilin ja B yritti kääntyillä ja varastaa.  Meni kapuloille sikailumeiningillä ja liian lujaa, potkaisi oman syrjään ja etsi hetket, otti väärän. Kävin taas asentamassa omaa uudelleen ja uusinnalla oma löytyi. Välissä kaukoja ja uudelleen: nyt onnistui taas näytös tyyliin. 50/50 päivä tää. Metallin nostoja; älisee ja pohtii, nostaa kuitenkin viimein ja sitten pitää hyvin. harjoiteltiin luovutuksen viivettä. Hyvin olen hätäilemällä saanut opetettua sen pomppaamaan ylös heti luovutuksesta :)

--------------------

Kotona aloitettiin HILJAA harjoitukset; aika herkässä tuo vinkuminen ulos lähtiessäkin ja päätin, että nyt ei mennä ennen kun on hiljaa. Ekalla aamulenkillä kesti varmaan 5min, ennen kuin pieninkin piippaus loppui (muutenkin kun hengenvedon ajaksi), illalla onnistui jo vähän nopeammin. Hienosti tarjoaa tässä pa ja korjaa paikkaa kun en tee mitään :) Tää vaatiin melkoista lehmänhermoa, ei passaa olla kiire ja ei voi varmaan tehdä Konstan kanssa.